[Τον τίτλο μου τον έδωσε ο Θεόφιλος - επίσης, ευχαριστώ την Μπέτυ, για όλα]

 

 

Δεν είχα καταλάβει, αν και από ένα σημείο και μετά ήθελα, τι είχε παιχτεί με τους ηθοποιούς που έπαιζαν στο Twilight. Και επειδή άρχισα να διαβάζω για την ιστορία απ' τη μέση της όλα μου φαινόταν κινέζικα (δεν ήξερα καν ότι τα είχαν οι δύο πρωταγωνιστές). 

 

Έτσι αποφάσισα να αξιοποιήσω τη νέα στήλη της αγαπημένης μου μπλόγκερ "Α, μπα;", στην οποία εσύ ρωτάς κι αυτή σου απαντά άλλοτε με γούστο και στυλ, άλλοτε με κουφές τρίβια γνώσεις, άλλοτε με υπέροχες φωτογραφίες.

 

Της έγραψα λοιπόν, ψιλοανώνυμα -δε νομίζω ότι κατάλαβε ότι απαντούσε σε μένα- και η ερώτησή μου δημοσιεύτηκε καναδυό μέρες αργότερα.

 

 

 

-Σ’ ευχαριστώ για την ερώτηση! Αλλά είναι αδύνατον να απαντήσω με δύο λόγια:

 

Η Kristen Stewart τα έφτιαξε με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», Rupert Sanders, όπου πρωταγωνιστούσε ως Το Πιο Ακίνητο Πρόσωπο Στην Ιστορία Του Κινηματογράφου. Ο Sanders είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Η ιστορία έγινε γνωστή όταν ένας παπαράτσι τους έπιασε στα πράσα.

 

Η Κρίστεν έσπευσε να ζητήσει συγνώμη την επόμενη μέρα, πράγμα που πολύ εντύπωση έκανε τα αντίστοιχα μέσα, τα οποία σχολίασαν ότι εγκαινίασε μια νέα εποχή. Η γρήγορή της αντίδραση σημαίνει ότι δε συμβουλεύτηκε ειδικούς χειριστές κρίσης για να της πουν τι να κάνει, όπως γίνεται συνήθως, αλλά ότι έδρασε μόνη της.

 

Στη δήλωσή της επίσης για πρώτη φορά παραδέχτηκε ανοιχτά ότι τα έχει με τον στραφταλιστό βρικόλακα, Robert Pattinson. 

Το αμαρτωλό ζευγάρι δήλωνε μέχρι τότε ότι η σχέση τους ήταν «πλατωνική και σύντομη», ο υπόλοιπος κόσμος γελάει.

 

Ο Robert, συντετριμμένος, έχει εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι και απευθύνθηκε στη Reese Witherspoon, η οποία του προσέφερε το εξοχικό της (η σημασία του να έχεις πλούσιους φίλους).

Η Κρίστεν ζητάει επίμονα συγχώρεση με γράμματα και μηνύματα.

 

Το μεγάλο ερώτημα είναι : κινδυνεύει η επιτυχία της επόμενης ταινίας Twilight από το σκάνδαλο; Η απάντηση είναι «όχι».

 

 

------

 

Έχοντας μάθει όλες τις παραπάνω, τελείως άχρηστες αλλά επικοινωνιακά ενδιαφέρουσες, πληροφορίες αναρωτήθηκα: Και τώρα πώς θα προωθούν οι δυο τους μαζί την ταινία; Πώς θα χαμογελούν πλάι-πλάι στις πρεμιέρες; Πώς θα κάθονται μαζί στα βραβεία;

 

Και, τελικά, πώς θα αντιδράσουν οι φανς τους που πάθαιναν καρδιακές προσβολές με τη σχέση του ζευγαριού στην οθόνη, τώρα που η ζωή ξεπέρασε την τέχνη και το ζευγάρι ζει τέτοιες περιπέτειες στην Πραγματική Ζωή;

 

Κρίνοντας απ' την παρακάτω κοπέλα, οι φανς τους, μάλλον, δεν το πήραν και τόσο καλά...

 

 

 

 

 

 

*Διαβάστε τις καθημερινές απαντήσεις - ρωτήστε κι εσείς: Η ΑΓΑΠΗΤΗ Α,μπα? ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.