Ζάγκα: «Έβαλα πριν από λίγο σε πελάτη 1 ευρώ βενζίνη»- Οδηγοί ζητούν μισό ή ένα λίτρο

Ζάγκα: «Έβαλα πριν από λίγο σε πελάτη 1 ευρώ βενζίνη»- Οδηγοί ζητούν μισό ή ένα λίτρο Facebook Twitter
0

Με την τιμή της βενζίνης να παραμένει πάνω από τα 2 ευρώ/ λίτρο, πολλοί είναι οι οδηγοί που ζητούν μισό ή ένα λίτρο στα πρατήρια καυσίμων. 

Η Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής (ΕΒΝΑ) αναφέρθηκε στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί μηχανών και αυτοκινήτων προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε δε πως υπάρχει κόσμος που βάζει κυριολεκτικά λίγες σταγόνες καυσίμου για να διανύσει μερικά χιλιόμετρα.

«Σε μηχανή μεγάλη έβαλα 1 ευρώ. Τον ρώτησα "πού θα πας;". Μου είπε "θα φύγω από εδώ και θα πάω στο Σύνταγμα. Κι επειδή η βενζίνη σας είναι σωστή, με βγάζουν τα χιλιόμετρα. Κι όταν γυρίσω θα βάλω άλλο ένα ευρώ που έχω". Και του είπα "μου επιτρέπετε να…" και μου λέει "όχι δεν σας επιτρέπω, όχι γιατί είμαι περήφανος, αλλά γιατί ξέρω ότι κι εσείς μοχθείτε και δουλεύετε"», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Σε αυτοκίνητο έχω βάλει 2,80 ευρώ. "Θα φύγω από εδώ θα πάω Καλλιθέα, θα πάω στη δουλειά μου, θα γυρίσω και θα βάλω άλλα 2,5 ευρώ", μου είπε ο άνθρωπος».

Σε άλλο σημείο, σε ερώτηση για την νοθεία στα καύσιμα και πώς μπορούμε να την εντοπίσουμε, συμβούλεψε οι οδηγοί να αποφεύγουν «τα πολύ φτηνά πρατήρια και τα πολύ ακριβά».

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM
Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

It's Viral / Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

Ο ηθοποιός σε μία ενδιαφέρουσα και αιχμηρή συνέντευξη μίλησε για τις «οικογένειες Χίτλερ», τις «μαμάδες» που μπορούν να γίνουν «ό,τι χειρότερο υπάρχει» και άλλα επώδυνα και αντιδημοφιλή
THE LIFO TEAM