Η Σοφία Χατζηπαντελή στα γυρίσματα του GNTM 5: «Ανυπομονώ να εκνευριστούν οι τηλεθεατές»

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μήνυμα από τα γυρίσματα του GNTM 5 - «Ανυπομονώ να εκνευριστούν οι τηλεθεατές» Facebook Twitter
0

Το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του Greece's Next Top Model 5 και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή.

«Ανυπομονώ να εκνευριστούν οι τηλεθεατές στην Ελλάδα με το πόσο πολύ αγαπώ τα πράγματα που μισούν εκείνοι όσον αφορά στα μοντέλα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μήνυμα από τα γυρίσματα του GNTM 5 - «Ανυπομονώ να εκνευριστούν οι τηλεθεατές» Facebook Twitter

Στο παρελθόν η ίδια είχε μιλήσει για την απόφασή της να μην αλλάξει τα φρύδια της και για τα πολλά και κακόβουλα σχόλια που έχει δεχθεί. 

«Πάντα είχα μία διαφορετική φιλοσοφία για όλα. Από τον τρόπο που ντυνόμουν, μέχρι το πώς θέλω να φαίνεται το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να βγάλω τα φρύδια μου, λοιπόν. Μου αρέσουν. Τα φρύδια μου είμαι εγώ που επαναστατώ σε όποιον μου λέει τι να κάνω. Άνθρωποι απ' όλον τον κόσμο με πλησιάζουν, λέγοντας μου ότι αυτό που κάνω τους εμπνέει» είχε πει η Χατζηπαντελή. 

Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται «είναι το κίνητρο μου για να συνεχίσω» είχε παραδεχθεί το 2018. «Με το να αποδέχομαι τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι, χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν γι' αυτό, μου δίνει τρομακτικό έλεγχο πάνω σ' όλη αυτή την άρνηση, κι αυτό, είναι ανεκτίμητο».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ