Δεν ήταν μόνο ο καυγάς στα Mad Video Music Awards που έγινε Viral, παρότι μονοπώλησε αρχικά το ενδιαφέρον στα social media. Τώρα ένα άλλο στιγμιότυπο αποκτά πανάξια τη θέση του στην ποπ κουλτούρα και γίνεται δημοφιλής αναφορά σε διαφήμιση. 

 

Καθώς οι ώρες περνούσαν και όλο και περισσότερα ερασιτεχνικά βίντεο αναρτούνταν σε Facebook και Twitter, απόλυτο viral έμελλε να γίνει κι ένα κλιπάκι με τον DJ Valentino, να προσποιείται ότι παίζει μουσική, κουνώντας τα χέρια του πάνω σε μία ανύπαρκτη κονσόλα, υπό τους ήχους του ηχογραφημένου κομματιού.

 

Το εμπορικό team του Πλαισίου δεν έχασε ευκαιρία και έσπευσε να «συμβουλεύσει» τους DJ με μια διαφήμιση στα stories του επίσημου λογαριασμού της αλυσίδας στο Instagram. 

 

 

Χρησιμοποιώντας ένα από τα καρέ με το άδειο τραπέζι που έγινε meme, οι διαχειριστές της σελίδας σχολίασαν: «Στο επόμενο event πέρνα μια βόλτα πρώτα από το Πλαίσιο». Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με μία κονσόλα που ίσως θα έπρεπε να έχουν τοποθετήσει από την αρχή οι διοργανωτές των μουσικών βραβείων.