ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ

ΒΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ.

Υπάρχουν πρόσωπα που συνάντησες τυχαία ή έχεις χάσει τα ίχνη τους και τα αναζητάς στη μεγάλη πόλη; Πρόσωπα που δεν έχεις ιδέα πού βρίσκονται ή είναι στο απέναντι μπαλκόνι και απλώς ντρέπεσαι να τους μιλήσεις; Γράψε εδώ το μήνυμά σου και ίσως πάρεις μια απάντηση.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όμορφη κοντούλα...

Ψάχνω για μια όμορφη κοντούλα κοπέλα, λεπτή κατά προτίμηση και μορφωμένη, μέχρι 36-37 χρονών, από Αθήνα. Εγώ είμαι 42, κοντούλης (1,67), ήσυχος άνθρωπος, πληροφορικάριος στο επάγγελμα. Αρχικά θα ήθελα να γνωριστούμε μέσω κοινωνικών δικτύων και στην συνέχεια, αν δούμε πως έχουμε κοινά σημεία ο ένας με τον άλλο, και διά ζώσης...
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Για μία υγιή γνωριμία

Αναζητείται άτομο ηλικίας από 18 έως 40 ετών από Αθήνα και πέριξ (εγώ είμαι ηλικιακά κάπου ενδιάμεσα), με διάθεση για να χτίσει μία υγιή γνωριμία. Άραγε υπάρχεις;
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα και πέριξ
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Και εγένετο θέρος..

Αν κάποια κοπέλα αναζητεί καλή παρέα και θέλει να πάμε ημερησια εκδρομή στη Χιλιαδού για μπανιο στην παραλία γυμνιστών, ας στείλει! Ευθύνη οργάνωσης εκδρομής δική μου..Εσύ βάλε απλά την καλή σου διάθεση..Θα τηρηθεί σειρα προτεραιότητος!
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, ΣΕ ΒΡΉΚΑ !

...θα αναφωνήσω, αν είσαι γύρω στα 50 και έχεις χιούμορ. Αν μέσα σου παρέμεινες παιδί και έτοιμη για όλα. Αν σε προ(σ)καλούν απρογραμμάτιστες διαδρομές μόνοι μας ή όταν βγάζουμε βόλτα τους σκύλους μας. Αν λατρεύεις τη θάλασσα, κάθε εποχή. Αν διαθέτεις μαζί, αυτά τα ολίγα !
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: ΑΘΉΝΑ
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Sharing

Κάνω ένα restart στη ζωή μου γενικότερα τα τελευταία 2 χρόνια. Έχει μερικές δύσκολες στιγμές που νιώθεις λίγο μετέωρος, αλλά μου αρέσει το κομμάτι της ανακάλυψης και στο είμαι συνεπής πλέον με τη δική μου αλήθεια. Όπου βγάλει. Θα με ενδιέφερε να γνωρίσω άτομα (οποιυδήποτε φύλου) για ανοικτές και άνετες κουβέντες που δεν τους έχει 'φάει' το πρέπει και η μόνιμη ανάγκη για ασφάλεια. Τώρα, αν το άτομο είναι κοπέλα και βγει αβίαστα και κάποιο φλερτ ακόμα καλύτερα, αλλά δεν ζω γι αυτό. Περισσότερο το μοίρασμα με ενδιαφέρει. Είμαι 42 by the way
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Εσύ με τις αφέλειες

Μεσημέρι γύρω στις 16.30... κατέβαινα την Μαντζαρου προς Σόλωνος....εσύ καθοσουν με παρέα στο "3"...έχω την εντύπωση ότι τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν....θυμάμαι τα μάτια και τις αφέλειες σου...περιμένω μνμ σου...
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Κολωνάκι
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Αναζητώ κοπέλα ασεξουαλ!!

Αναζητώ μια κοπέλα ασέξουαλ!! Με βάσει την εμπειρία της ζωής μου και την αυτογνωσία διαπίστωσα οτι δεν έλκομαι ερωτικά από κανένα φυλλο!! Έχω ερωτευθεί κοπέλα 2 φορές, αλλά με την ψυχή και όχι την σάρκα!! Αυτό που με συγκινεί είναι να βρω μια κοπέλα και να εχουμε επικοινωνία και ψυχική σύνδεση και πιθανώς να κάνω μια πλατωνική σχέση!! Εκτός και αν ξυπνήσει μέσα μου πάθος που κρυβόταν τοσα χρόνια. Είμαι 33 ετών, γλυκό πρόσωπο, νεανική εμφάνιση με ευχάριατο χαρακτήρα και μόρφωση. Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι ευγενική και ζεστός χαρακτήρας!!
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Πειραιάς-Αθήνα-Σαλαμίνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Ανοίγουν τα μπαράκια, πάμε για ποτάκια;

Πλησιάζει η ώρα, να βγούμε να πιούμε (με μέτρο) να διασκεδάσουμε. Εάν είσαι από 40 και πάνω και θες να γνωριστούμε, είμαι εδώ για μια καλή παρέα.. Ένας 50άρης με τα μαλλιά και δόντια του στη θέση τους :)
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Παρέα για διακοπές

Αν δεν έχεις κανονίσει διακοπές και διαθέτεις λίγες μέρες τον Ιούλιο, στείλε μου να γνωριστούμε και γιατί όχι να το κανονίσουμε! Ηλικίες 35 - 45.
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Το ξόρκι

Μου συμβαίνει το εξής παράδοξο: όσο δεν ψάχνομαι γνωρίζω γυναίκες που απορώ πως είναι μόνες. Όταν ψάχνω έχουν εξαφανιστεί. Τώρα λέω να το ξεγελάσω και ΔΕΝ αναζητώ τίποτα ;) Είμαι 47.
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Πουθενά
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Αναζητώ κοπέλα για μια πραγματική συντροφική σχέση!

Αναζητώ κοπέλα για μια πραγματική συντροφική σχέση, τίποτα λιγότερο δηλαδή, από αυτό που γράφω στον τίτλο της αναζήτησης μου! Απαραίτητο να είναι δημιουργικός άνθρωπος, καλλιτεχνική φύση, με ενδιαφέροντα και ανησυχίες, για να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία. Ευχαριστώ!
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αττική
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Αν....

Αν είσαι κι εσύ μόνη, γλυκιά, δοτική και συναισθηματική, έχεις βαρεθεί τις εφήμερες και ανούσιες περιπέτειες, αναζητάς έναν άνθρωπο για κάτι σταθερό με ουσία και είσαι έτοιμη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς ξανά στείλε μου να γνωριστούμε...μπορεί μια απλή επικοινωνία αν υπάρξει και η σωστή χημεία να οδηγήσει σε κάτι ζεστό, ουσιαστικό και όμορφο... Σε περιμένω να ξεκινήσουμε το δικό μας ταξίδι... Ηλικιακά θα προτιμούσα να είσαι κοντά στη δική μου ηλικία πρίπου 30-35 χωρίς βέβαια αυτό να είναι δεσμευτικό...
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Νέο ξεκίνημα

Είμαι 42 ετών,1,63 ,αδύνατος,φιλόλογος,με χιούμορ, ενδιαφέροντα και ανοιχτό χαρακτήρα.Αναζητώ μια κοπέλα για επικοινωνία ή και για σχέση.Ενδιαφέρομαι περισσότερο για κάτι όχι τόσο παροδικό και πρόσκαιρο αλλά για κάτι πιο ουσιαστικό.Αν έχεις γλυκό, τρυφερό και ευχάριστο χαρακτήρα και σου αρέσει η συντροφικότητα σε περιμένω !!
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Πού 'σουν μικρή μου μέλισσα

το βράδυ που σε θέλησα...
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Κυψέλη
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Ήσουν στα ταμεία των duty free. Μου μίλησες στον πληθυντικό, πολύ γλυκά. Αυτό το «Αν μου επιτρέπετε κιολας, έχετε στυλάρα.» μου έφτιαξε τη μέρα!
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Όταν η ταινία της ζωής σου επαναλαμβάνεται συνεχώς

Τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει το γνωστό: Είσαι έντιμο, ειλικρινές, γοητευτικό άτομο… κλπ και κάπου εκεί είσαι βέβαιη ότι θα ακούσεις για άλλη μια φορά και το περίφημο αλλά… που θα τελειώνει τις ψευδαισθήσεις σου για κάτι νέο στη ζωή σου και θα σε αφήνει πάλι στη συνήθη αναμονή του πότε…Ή μάλλον πιο σωστά του ποτέ… Έχοντας συναντήσει ελάχιστους πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών μου, όταν τύγχανε και τους έβρισκα όλο και κάτι συνέβαινε και δεν προχωρούσε, λες κι ένα αόρατο χέρι έχει βαλθεί να μας κρατάει για πάντα μακριά. Σα να έχουμε μια ζωή συμβόλαιο με την ατυχία. Σαν άτομο, νοιάζομαι να μοιραστώ αμοιβαία αισθήματα κι όχι απλά να κρεβατώνομαι με την οποιαδήποτε, για να ξελαμπικάρω με το φτηνό ξεχαρμάνιασμα των εμπειριών της στιγμής, αυτό το κάτι σαν αγοραίο έρωτα. Η φράση σκέτο σεξ –σεξοσχέση που σημαίνει ανθρώπινη επαφή και συναίσθημα=μηδέν, σαν επιλογή δεν υπάρχει καν στο σκεπτικό μου. Και βέβαια σα φυσιολογικό άτομο θα επιζητείς το ερωτικό που είναι ένας παράγοντας σε μια σχέση. Όχι όμως, από το εύκολο που βρίσκεις παντού αν είσαι διαθέσιμος/η. Από εκείνο το μοναδικό που είναι πρωτίστως εγκεφαλικό, μόνο με τον/την κατάλληλο/η σύντροφο κι έχει άλλη ένταση. Τι πάει να πει σεξ από τα πρώτα ραντεβού; Κάτι τόσο προσωπικό, χωρίς να γνωριζόμαστε πρώτα καλά; Γνωριμίες για τα σκουπίδια του στυλ ελεύθερη, παράλληλη, καβάντζες, one night stands, friends with benefits κι άλλες παρόμοιες φιλελέ νοοτροπίες της κακιάς ώρας μου είναι άγνωστα, γιατί αφήνουν πίσω τους συντρίμια. Με καλοσύνη που σπανίζει κι ευγένεια που ξενίζει κι εύκολα θα διαπιστώσεις, προτίμησα να παραμείνω αρκετό καιρό μόνος, γιατί αποφεύγοντας πάντα τις αδιέξοδες σχέσεις και καταστάσεις μακριά από τοξικά άτομα, κατάφερα να διατηρήσω ψηλά την πνευματική μου διαύγεια κι εσωτερική γαλήνη. Αναζητώ εσένα που θέλεις να βρεις κάποιον ταιριαστό συνοδοιπόρο, για να γεμίσεις την άδεια θέση που έχεις φυλάξει δίπλα στην καρδιά σου που όμως, δεν την έχεις για τον καθέναν αλλά μόνο για τον έναν. Αυτό είναι το μεγάλο μου στοίχημα αν κι αμφιβάλλω πλέον, αφού κι οι περισσότερες κοπέλες με παρόμοιο σκεπτικό, έχουν σχεδόν αποτραβηχτεί πια από την πιάτσα του φλερτ, για τους ίδιους λόγους όπως κι εγώ. ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ-ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ζητάω το ανάλογο και μόνο. Για να υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς κι αντίληψης μεταξύ μας, με ενδιαφέρει να απέχεις αρκετό διάστημα από τις σχέσεις κι όχι απλά λίγους μήνες ψάχνοντας δεκανίκι ή σχέση rebound. Βλέπεις, σε θέλω αποκλειστικά για εμένα και δε μου αρέσουν τα μισά πράγματα, αλλά μόνον τα ολόκληρα. Εξωτερικά, με ενδιαφέρει να μην έχεις παρατήσει τον εαυτό σου για να υπάρξει μια σχετική έλξη. Για να εκπέμπουμε σε παρόμοιο μήκος κύματος, να έχεις μπει στα δεύτερα –άντα σου και καλά θα ήταν να μην έχεις παλιές οικογενειακές υποχρεώσεις να σε ακολουθούν.
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα ΕΚΤΟΣ από Βόρεια προάστια
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Μπάνιο-Γυμνισμος

Good things happened... When you smile or when you are naked😀 Αν εισαι αυτής της φιλοσοφίας στείλε μπορεί και νά τά βρουμε... Ηλικίες αντα και πανω φυλο ενδεικτικό.
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Εδώ και βλέπουμε
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Μου λείπεις....

Μου λείπεις...Κάθε στιγμή,κάθε λεπτό.Είσαι παντού και ας βρίσκεσαι 508 χιλ μακριά μου! Έλα,να μηδενίσουμε τις αποστάσεις! Σε αγαπώ για πάντα!
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

Έκανε το αυγό την κότα?!

Βαριέμαι εγώ πολύ εύκολα? Μήπως είναι δύσκολο να βρει κάνει κάποια ενδιαφέρουσα? Είμαι εγώ βαρετή? Είστε εσείς αδιάφορες? Έκανε το αυγό την κότα ή η κότα το αυγό? Κάποια με χιούμορ να μου λύσει την απορία? Ζευγάρια και άντρες, τζάμπα κόπος.
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθήνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:

1%;

Αν απέχεις συνειδητά από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιστεύεις ότι οι ωραιοτέρες ιστορίες είναι εκεί έξω και τις ξέρουν όσοι πρέπει...και όχι στο ινστα... Εάν κάτι διαφορετικό έχεις να πεις αξίζει να σε γνωρίσω.
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Ελλάδα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:
ΕΙΔΕ