ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ (Ή ΔΕΝ!)

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι η λειτουργία της ενότητας «ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ» θα σταματήσει στις 17/6/2022 και θα διαγραφούν οριστικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτήν, καθώς και οποιαδήποτε αντίγραφα ασφαλείας που έχουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που συμμετείχαν σε αυτήν.

Μέχρι την οριστική παύση της ενότητας και την οριστική διαγραφή, είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας και βοήθεια σε θέματα πρόσβασης στα δεδομένα τους, για περαιτέρω ενέργειες. Για οποιαδήποτε επικοινωνία οι χρήστες μπορούν να απευθυνθούν τόσο στον υπεύθυνο υποστήριξης της ιστοσελίδας όσο και στον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στο dataprotection@lifo.gr

( Από τον τάδε στον τάδε )
( Γράψε την αφιέρωσή σου )
( Youtube, Vimeo, Dailymotion, URL εικόνας... )
23.9.2020 | 15:12

Για να σε αφησω

Γιωργος Μαζωνακης- Στιγμες που δεν σ'εχω΄-στιχοι αναπαραγωγή

Γιωργος Μαζωνακης- Στιγμες που δεν σ'εχω΄-στιχοι

Να νομίζεις ότι νομίζεις με αποτέλεσμα να φύγεις, ξανά, υπάρχει λόγος. Για να πας κάπου πρέπει να μπορείς και να δώσεις το 100% και να είσαι μέσα σου νορμάλ.Κανείς νομίζω δεν θα ήθελε δίπλα του έναν κτητικο και καχύποπτο πλεον με όλα ανθρωπο που παντού βλέπει ψεμματα.Δεν θες να μπεις σε αυτό τον εφιαλτη.

 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού