ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2021 | 04:55

Του είπα «σ´αγαπώ»

..και με ευχαρίστησε γι´ αυτό. Δεν περίμενα να πει κι αυτός το ίδιο η αλήθεια, και ήταν ευγενικό εκ μέρους του να με ευχαριστήσει, αλλά πονάει πολύ η απόρριψη όταν έχεις πια τόσα συναισθήματα για τον άλλο. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό και πονάω πολύ. Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο, δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει αλλά το ελπίζω..
4
 
 
 
 
σχόλια

Να πας θα σε βοηθήσει. Είναι δύσκολο αλλά θα συνηθίσεις με τον καιρό. Η απάντηση 'σε ευχαριστώ που με αγαπας' χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο πιο μετά σημαίνει 'ευχαριστω αλλά δε θα πάρω.'. όλοι φάγαμε χυλοπίτες που δε χωνεύονται εύκολα. Χωνεύονται όμως κάποια στιγμή.

Πόση μεγαλοψυχία ο τύπος! Ειρωνικά το λέω φυσικά για κείνον. Τα σ'αγαπώ που λέμε στη ζωή μας εξομ. πονάνε, όταν δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Κανέναν όμως δεν μπορούμε να αναγκάσουμε να μας αγαπήσει. Εσύ είχες το θάρρος να το πεις τόσο απλά, όσο το ένιωσες. Αυτό να θυμάσαι. Προσπάθησες. Ψηλά το κεφάλι και μην ασχοληθείς παραπάνω. Ο πόνος με τον καιρό θα καταλαγιάσει και θα πας παρακάτω, έστω και αν περάσεις δύσκολα, μέχρι να το καταφέρεις αυτό. Μην το ξεχάσεις αυτό το μικρό "ευχαριστώ" που σου είπε, αν κάποια στιγμή σε θυμηθεί. Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου.