ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2022 | 19:05

Τίποτα

Δεν ξέρω γιατί εξομολογούμαι σήμερα...Νομίζω πως απλώς μαζεύτηκαν πολλά και θέλω να τα πω κάπου.Η ζωή μου είναι ολίγον ''σκατά''.Δεν έχω κίνητρο για τίποτα και κυρίως για τη σχολή μου.Δεν καταλαβαίνω τίποτα.Δεν αντέχω την οικογένεια μου(το ξέρω κακό που το λέω αλλά ο καθένας τους κουβαλάει τη δική του τρέλα).Δεν έχω κανέναν φίλο που να με καταλαβαίνει.Και το αστείο είναι ότι έχω πολλούς φίλους.Πόσο θλιβερό.Μερικές φορές σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ψυχολόγο.Όχι μόνο για να μιλάω σε κάποιον αλλά και για να μάθω τον εαυτό μου.Νιώθω άβολα με εμένα,με τον εαυτό μου.Δεν ξέρω καν τι κάνω και που παω.Αλλά πρέπει να ξέρω;Εξάλλου ποιος ξέρει ποιοι είμαστε και που πάμε;
4
 
 
 
 
σχόλια

Αν νιώθεις ότι θες ψυχολόγο, προτείνω να πας. Και δεν χρειάζεται να το πεις σε κάποιον ότι "ξέρεις πάω ψυχολογό" άμα δεν το θες να το πεις. Μερικά πράγματα είναι για τον εαυτό μας μόνο.
Πήγαινε, θα βοηθήσει πάρα πολύ, στις μέρες μας ειδικά θα ήταν πολύ βολικό να είχαμε όλοι πλάι μας έναν ψυχολόγο. Και πρέπει να σταματήσει κι αυτή η προκατάληψη του '80 για τους ψυχολόγους, λες και είναι ντροπή να πηγαίνεις.
Πρώτον αυτό.
Δεύτερον όσο σκλήρο και αν είναι δεν γίνεται να κρατάμε όλους τους ανθρωπους στη ζωή μας, μόνο και μόνο για να μην είμαστε μόνοι. Περισσότερο μοναξιά νιώθουμε όταν δεν είναι κατάλληλοι για εμάς. Οπότε αν δεν σε ικανοποιούν οι φιλοι σου, απομακρύνσου και μπορείς να κάνεις νέους (θα πάρει χρόνο και θα χρειαστεί υπομονή αλλά έτσι πάει η ζωή).
Βρες κάτι που μπορεί να σε χαροποιήσει επίσης, για να γεμίζεις τη καθημερινότητα σου. Ίσως απλά να είναι μια φάση όλο αυτό. Πριν κάνεις βέβαια οτιδήποτς αυτά, σκέψου τον ψυχολόγο όντως.

“Δεν ξέρω γιατί εξομολογούμαι σήμερα...η ζωή μου είναι ολίγον ''σκατά''.
Μα για να τα βγάλεις από μέσα σου φίλε μου. Αν όπως λες μαζευτούν πολλά και σε πιέζουν κάποια στιγμή θα σκάσεις. Είναι μια διαδικασία καθαρτική.
Τα σχόλια μου πάνε σε σετάκια. Πρέπει να φτιάξω μια συλλογή με τα πραγματικά dirty comments.

🤣🤣
Χαχαχαχαχαχαχαχαζα

Αυτό το σχόλιο είναι αδερφάκι με το άλλο σου στην ανακούφιση όπως το σχόλιο για τις κουλές διηγήσεις από Έλληνες στη Γερμανία (Τι τους κάνουν πια εκεί πέρα?)
Και μια συλλογή με διάφορα σχέδια από περίεργες θείες σου είχα γράψει αλλά δεν μ' άφησε να στο πω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ