ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2022 | 10:56

Την Έχασα

Εδώ και 3 χρόνια ειχα μια σχέση. Περνούσα υπέροχα και όλα ήτανε τόσο όμορφα. Που μετά από ένα καυγά από δικο μου λάθος, αρχισα να την λέω ότι μήπως δεν είμαι στην σωστή ηλικία τελικά για σχέση και δεν έχω κάνει αρκετά πράγματα. Με είπε να χωρίσουμε και της ειπα πως δεν θέλω να την χάσω, όταν με είπε τέλος και έφυγε δεν άντεξα. Σκέφτηκα μέσα μου πως είμαι τόσο ηλίθιος που πετάω κάτι τόσο όμορφο που γύρισα να την βρω, όταν δεν την βρήκα πελάγωσα άρχισα να κλαίω. Με πολλά και εκείνα μιλήσαμε και με είπε πως δεν ξέρει άμα θέλει να είμαστε μαζί πλέον γιατί βλέπει ότι δεν ξερω τι θέλω. Ότι και να πει δίκιο έχει. Αλλά την θέλω και θέλω την σχέση μας δεν ξέρω τι να κανω.
5
 
 
 
 
σχόλια

Ε ρε συ, ΟΚ, τρία χρόνια, καλώς, αλλά μετά απ' αυτό τι? Μάλλον η κοπέλα ήθελε πλέον να το πάτε πιο σοβαρά κι έβλεπε ότι εσύ ήσουν ήξεις-αφήξεις. Και καλύτερα που τ' αφήσατε, πόσο πια θα τραβιόσασταν. Σ' ένα βαθύτερο επίπεδο ίσως η πρώην σου ένιωθε ότι την είχες γιατί δεν είχε μπει "μια καλύτερη ευκαιρία" στο ραντάρ σου. Δεν έκανες καμία αποφασιστική κίνηση να της προτείνεις να το πάτε παραπέρα οι δυο σας και τα λόγια σου πριν χωρίσετε της επιβεβαίωσαν το φόβο ότι η ίδια ήταν κάτι σαν βολικός συμβιβασμός για σένα. Ξεκόλλα ρε παλικάρι. Υπάρχει ζωή και μετά από εκείνη.

Κάτι σου διαφευγει νομίζω. Μήπως δεν ήταν τόσο τέλεια η σχέση αυτή όπως αρχικά αναφέρεις; Πόσο σοβαρός ήταν πια αυτός ο καυγας που κατέληξε να ειπωθούν λόγια κρυμμένα προφανώς, και να χωρίσετε. Κάτι δεν έχεις αξιολογήσει σωστά νομίζω και έπεσες από τα σύννεφα. Ασε λίγο να καταλαγιάσουν τα πράγματα και με ηρεμία θα συζητήσετε παλι. Κάνε λίγη υπομονή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ