ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2019 | 22:56

Τι πιστεύετε;

Ρε έχουμε 7 χρόνια διαφορά και έχουν πέσει όλες οι φίλες μου αλλά και η αδερφή μου να με φανε. Λένε πως είναι πρόβλημα και θα φανεί στην πορεία και βλακειες τέτοιες. Λες και εχουμε 20 χρόνια διαφορά ξέρω γω. Λένε ότι ο άλλος δεν θα με πάρει στα σοβαρα γιατί είμαι μικρότερη. Εν τω μεταξύ αυτό δεν με απασχολει καν ακόμα καθώς δεν γνωριζόμαστε και τόσο καιρό αλλά τέλος πάντων. Εσεις τι πιστεύετε; Σας φαίνεται όντως τόσο μεγάλη διαφορά;.Μονο εγώ δεν μπορώ να δω που είναι το πρόβλημα; Από την στιγμή που περναμε καλά τι σημασία έχει αν είναι 3, 5 η 7 χρόνια μεγαλύτερος;
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε αυτό που νιώθεις. Εσύ τον ζεις και εσύ ξέρεις πως νιώθεις. Όχι οι φίλες σου ούτε η αδερφή σου. Γνώμη τους είναι. Και εσύ έχεις τη δική σου. Ύστερα οι άνθρωποι, όταν μας λένε κάτι, δεν έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις.
Μπορεί να κρίνουν με βάση τις δικές τους προτιμήσεις, όπως κάνουμε συχνά οι περισσότεροι άνθρωποι. Κακώς επιτρέπεις να σε πρήζουν, προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά τα 7 χρόνια.
Μηπως να κοιτάξουν καλύτερα αν ειναι ενταξει απεναντι σου κ αν περνας καλα (που περνας απ οτι λες)? Εφοσον νοιάζονται για σενα τοτε αυτο δε θα πρεπε να τους απασχολεί? Κατα τ αλλα δε βρισκω καθολου προβληματική τη διαφορα ηλικίας. Αλλο ειναι το προβληματικό της υπόθεσης. Καταλαβες.
Πιστεύω πως το πρόβλημα των φιλενάδων και της αδελφής σου δεν είναι το ενδιαφέρον για τη διαφορά ηλικίας, αλλά η ζήλεια: μάλλον είναι πολύ καλός συγκριτικά με τις δικές τους σχέσεις και ζηλεύουν εσένα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ