ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2017 | 19:51

Τι μας γίνεται?

Γνωρίζομαι με εναν ανθρωπο.εκεινος 41 εγω 29...μαρεσει πολυ εκανα κινησεις αλλα δεν μου εχει προτείνει να βρεθουμε...μετα απο μερες μου στελνει μια πιτα ..του λεω τι ειναι αυτο?μου λεει θελω να το φτιαξεις για μενα..λεω οκ ποτε να το ετοιμασω?και δεν ξαναεστειλε απο εκείνη τη μέρα δεν συνεχισε τη κουβεντα..τι θελει?? Να του στειλω παλι εγω να βρεθουμε εφοσον δεν απάντησε ποτε στο μηνυμα?παιζει?
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σαφής αναφορά στο ανέκδοτο με τον υδραυλικό και τη νοικοκυρά: Εν συντομία:Αφού ο υδραυλικός φτιάχνει τον σωλήνα η νοικοκυρά ρωτάει "τι οφείλω". Ο υδραυλικός απαντά : "Κάνε μου μια πίτα ή μία πίπα"Όταν η νοικοκυρά διηγείται τα παραπάνω στον αντρα της, αυτός ρωτάει: "και τι του απάντησες". Και η νοικοκυρά του λέει :"Δεν ξέρω από πίτες".Είναι σαφές ότι μόλις η εξομολ. απάντησε "ποτε να το ετοιμάσω", ο άντρας ξενέρωσε γιατι η εξομολογούμενη ξέρει απο ΠΙΤΕΣ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ