ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2018 | 23:01

θελω να ξεχασω να μην ποναω

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της καριέρας μου και της κακής υγείας γνώρισα έναν άνθρωπο που έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον για μένα ...προσπαθούσα να επιβιώσω κάθε μέρα με την υγεία μου ζούσα έναν εφιάλτη και αυτός ο άνθρωπος ήταν δίπλα μου αυτό έδειχνε...'ωσπου μια μέρα αποχώρησε με διέγραψε μέσα του και δήλωσε πως είχε σχέση με κάποια άλλη..Αυτό το έκανε μετά από κάποιους μήνες τους οποίους μου έλεγε συνέχεια ψέματα..Τι να μαζέψω απο τα κομμάτια μου δεν ήξερα ειλικρινά δεν ηξερα επιδείνωσα την υγεία μου απο στεναχώρια, δεν μπόρεσα να βγάλω όμως ούτε ένα δάκρυ και δεν ξερω το γιατί μόνο μια θλίψη στα μάτια μου έβλεπα..εχω ενα παράπανο γιατί να τα ζήσω όλα αυτά γιατί να παλεύω με την υγεία μου και να παλεύω και να ξεχάσω έναν άνθρωπο που είναι με κάποια άλλη ευτυχισμένος...πως είναι δυνατόν να άλλαξαν τόσο γρηγορα αυτά που ένιωθε για μένα;;πως είναι δυνατόν να με ξέχασε και να συνέχισε με κάποια άλλη ενώ τα μάτια του όταν με κοιτούσαν έλαμπαν..τι να αναθεωρήσω για την ζωή δεν ξέρω...κάθομαι μόνη μου και δεν έχω όρεξη να βγω να πάω πουθενά, νιώθω ένα κενό, μια θλίψη, μια μοναξιά, ένα φορτίο...νιώθω καλύτερα που τα έγραψα έδώ ανώνυμα ήθελα κάπου να τα πω μήπως και φύγουν όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, μηπως και ξαναβρώ την χαμένη δυναμη μου, μηπως ξαναβρώ τον εαυτό μου, την ισσοροπία μου, την υγεία μου!Να έχετε ένα καλό βράδυ και ελπίζω να έχετε αληθινούς ανθρώπους γύρω σας!
1
 
 
 
 
σχόλια
Σου εύχομαι ψυχική και σωματική υγεία! Πίστεψέ με το ίδιο προσεύχομαι για μένα και τη μαμά μου που μου απέμεινε σε αυτή τη ζωή. Επειδή έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και περνώ ακόμα δύσκολα και άσχημα, ναι ξέρω πως είναι να φορούν πολλοί ωραία προσωπεία και μετά να σε τσακίζουν. Έμαθα δυστυχώς πως δεν πρέπει να εμπιστεύομαι εύκολα κανέναν παρά μόνο εμένα. Ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου που μου λείπει απίστευτα, πάντα μου έλεγε πως οι καλοί άνθρωποι είναι λίγοι, πολύ λίγοι. Ένας στους δέκα και αν υπάρχει. Σαν τον Διογένη με το φαναράκι που έψαχνε. Να ξέρεις φυσικά πως υπάρχουν καλοί άνθρωποι αλλά είναι μειοψηφία. Αλλά και να βρεθεί κάποιος άνθρωπος συμβαίνει δυστυχώς η παροιμία που λέει πως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά δυστυχώς.