ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2021 | 17:37

Τα φώτα σας

Τον γνωρίζω χρόνια και δουλευαμε μαζί. Υπήρχε φλερτ όσο δουλεύαμε μαζί αλλά δεν έκανε κανένας τίποτα γιατί ήμουν σε σχέση. Χωρίζω με τη σχέση που ήμουν αλλάζω και δουλειά. Κανονίζουμε να βρεθούμε και το πράγμα πήγαινε στο σεξουαλικό και κυριολεκτικά τελευταία στιγμή μου το ακυρώνει. Δεν ασχολούμαι παραπάνω. Μου έχει μείνει μέσα μου σαν ψιλό απωθημένο, περνά αρκετός καιρός και μιλάμε ξανά τυχαία. Πήγαινει πάλι στο σεξουαλικό. Του λέω να βρεθούμε με σκεπτικό να βγάλω το απωθημένο από πάνω μου, λέει ναι. Προτείνω σπίτι μου γιατί έχει κρύο και έρχεται. Καθόμαστε, μιλάμε, κάνω μικρές κινήσεις για να δείξω τις διαθέσεις μου, κοιτάγματα και ακουμπηματα, και τελικά εκείνος δε κάνει καμία κίνηση. Εγώ στο διάστημα που δε μιλούσαμε τον σκεφτόμουν αρκετές φορές. Σκέφτηκα να του στείλω μνμ να του πω ότι πέρασα όμορφα και να το ξανά κάνουμε. Όμως φοβάμαι ότι εκείνος δεν έκανε τίποτα γιατί τελικά δε του άρεσα. Ή άλλη εκδοχή είναι ότι για κάποιο λόγο ενώ ήθελε έκανε πίσω. Θα ήθελα να έχει γίνει κάτι για αυτό και δεν αποδέχομαι ότι απλά δε του άρεσα. Τι κάνω;
6
 
 
 
 
σχόλια

Νομίζω πως από μεριάς σου έκανες ό,τι μπορούσες για να του δείξεις ότι σου αρέσει και ότι είσαι διαθέσιμη. Δεν χρειάζεται άλλο κυνήγι. Περίμενε να δεις αν εκείνος θα κάνει κάποια κίνηση από εδώ και πέρα. Το γεγονός ότι δεν σου την έπεσε όσο ήταν σπίτι σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν σε θέλει, απλώς θα ήταν άβολο λίγο, με το που έρχεται επίσκεψη πρώτη φορά σ' εσένα, κατευθείαν να κοιμηθείτε μαζί. Απλά και μόνο επειδή θα το ήθελες με το συγκεκριμένο, δεν σημαίνει ότι θα ήταν αποδεκτό. Για παράδειγμα, αν ο τύπος δεν σου άρεζε (ή δεν σου άρεζε και τόσο), σκέψου ότι αν σου την έπεφτε όσο βρισκόταν σπίτι σου, θα τον έλεγες βρωμοπέφτουλα. Τείνουμε να υιοθετούμε διπλά κριτήρια όταν μας αρέσει κάποιος, με αποτέλεσμα να ξεχνάμε το τι είναι αποδεκτό και τι θα ήταν cringe. Στην τελική, μπορεί να μην του αρέσεις και πρέπει να το αποδεχτείς. Άντε και κάνετε σεξ και σου φεύγεις το απωθημένο: χειρότερα θα νιώσεις τότε επειδή θα έχεις πιέσει μια κατάσταση χωρίς να προστατέψεις συναισθηματικά τον εαυτό σου.

Εσύ έκανες κίνηση,κι εκείνος παρίστανε το έπιπλο.Γιατί λοιπόν να του στείλεις μήνυμα ότι πέρασες όμορφα;Θα σε περάσει για χαζή στο τέλος.
Λοιπόν,ή έχει πρόβλημα(όχι με εσένα συγκεκριμένα,γενικότερα,κοινώς δέν του κάνει κούκου)ή από την ανυπομονησία και την βιασύνη σου,κόμπλαρε.
Θα σου πρότεινα να μήν επιμείνεις γιατί θα σε περάσει για απελπισμένη και λυσασμένη για σέξ.Το καλύτερο θα ήταν να ξεκολλήσεις,γιατί με τον συγκεκριμένο δέν θα δείς προκοπή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ