ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2018 | 16:00

Σήμερα νιώθω μια βαθιά λύπη.

Προσπαθώ να κοιμηθώ και το μυαλό δεν ηρεμεί. Σκέφτομαι τα προβλήματα των γονιών μου, τα οποία αυτομάτως έχουν γίνει και δικά μου προβλήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να τους βοηθήσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λάθος να παίρνεις πάνω σου τα προβλήματα των άλλων- ή να φορτώνεις τα δικά σου στους άλλους- αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι χειροπιαστό ωστόσο μπορείς να τους ακούσεις και να προσπαθήσεις να κάνετε κάτι μαζί να περάσετε όμορφα. Υ.Γ. Η μαμά μου όταν έκανα γενικό στο σπίτι-πάνε αιώνες- ένιωθε μεγάλη χαρά και τα λουλούδια της φτιάχνουν πολύ τη διάθεση, ειδικά αν είναι και μυρωδάτα (λίλιουμ προτείνω) ή να της πάρεις ένα βάζο με λεβάντα; Αν έχετε κήπο γίνεται τεράστιο... Θα μου πεις , αυτά δεν λύνουν τα προβλήματα, αλλά η έμπρακτη αγάπη και το ενδιαφέρον, όλα τ' απαλύνει. Καμιά φορά δεν θέλουν να τους λύνουμε τα προβλήματα, αλλά ένα ηχηρό «Είμαι εδώ και σε νοιάζομαι. Θα τα καταφέρουμε-εις» βοηθάει παραπάνω απ' όσο νομίζουμε. Καλή ξεκούραση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ