ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2021 | 16:30

Σχέση πάνω από φιλία

Γιατί κάποιος/α φίλος/η να σε παρατάει όταν κάνει σχέση; Να βάζει τη σχέση του/ της πάνω από τη φιλία σας και ξαφνικά να ξεχνάει ότι υπάρχετε. Να στέλνετε μηνύματα να τον/την δείτε γιατί έχετε να βγείτε καιρό και να μην νοιάζονται. Μόνο και μόνο επειδή έκαναν σχέση και ξαφνικά η σχέση τους μετράει περισσότερο από τη φιλία σας. Και εσείς να σβήνετε και να αναρωτιέστε τι κάνατε λάθος. Με τις σκέψεις θα μείνω. Όταν έστειλα να τους πω γιατί δεν βγαίνουμε πια δεν πήρα απάντηση.
4
 
 
 
 
σχόλια

Κάτι ακόμα. Λες γιατί κάποιος να σε παρατάει; Μην υποβαθμίζεις τόσο τον εαυτό σου λέγοντας ότι ένας φίλος 'σε παρατησε'. Δε σου ανήκει και δεν του ανήκεις!
Οι σχέσεις κάθε είδους είναι ελεύθερες.

Όσο ήμουν φοιτήτρια το έβλεπα έτσι. Μεγαλώνοντας το είδα αλλιώς.
Σίγουρα δεν είναι σωστό να διαγράφεις όλη σου τη ζωη για κάποιον με τον οποίο δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει η σχέση σας όμως....
Κακά τα ψέματα, δεν ισχύει το 'μια σχέση μπορεί να μην κρατήσει για πάντα ενώ οι φίλοι είναι για πάντα'. Και οι φίλοι 'σχεση' είναι με άλλη έννοια και δεν είναι σίγουρο αν θα κρατήσουν για πάντα! Καταρχάς δεν υπάρχει ανιδιοτέλεια και οι περισσότεροι σε θέλουν για φίλο όταν είσαι στα καλά σου, επειδή δεν έχουν άλλες παρέες ή τους βολεύεις σε πολλά. Παρόλα αυτά δε συμφωνώ ούτε εγώ να ξεχνάς εντελώς τη ζωή που είχες πριν τον γκόμενο/α όμως με έναν άνθρωπο που θα ταιριάξεις μπορείς να προχωρήσεις τη ζωή σου σε οικογένεια κτλ. Με τους φίλους αν είναι φίλοι,θα καταλάβουν ότι μπορεί να χαθείς για ένα διάστημα αλλά μετά θα επανέλθεις. Εσύ όπως λες έστειλες μήνυμα που λέει γιατί δεν κάνετε παρέα πια και απάντηση δεν πήρες. Αυτό είναι αγένεια. Αυτό μου δίνει να καταλάβω ότι για τη φίλη/ο σου μέχρι τώρα ήσουν απλά μια καβαντζα για τη μοναξιά. Δεν ήσουν κάτι σημαντικό. Αν ήσουν θα απαντούσε έστω τυπικά αλλά δε νοιάστηκε ούτε για αυτό. Δε σε είχε καν σε εκτίμηση λοιπόν. Οπότε με το ζόρι φίλους δεν κρατάς. Όταν δε σε χρειάζεται κάποιος δείχνει τις αληθινές προθέσεις που είχε για σένα.