ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2022 | 17:43

Προσευχή

Αυτό που θα ήθελα είναι να ξαναβρώ την υγεία μου την σωματική και να ξαναγυρίσει πίσω ο άνθρωπος μου. Όχι δεν παντρευτηκαμε, δεν κάναμε παιδια, γνωριστήκαμε στην εφηβεία και ήμασταν για κάποια χρόνια μαζί. Ήταν πολύ περισσότερα πράγματα για μένα απ' ότι ένας σύντροφος. Θέλω να ξαναθυμηθεί την ύπαρξη μου. Με έχει ξεχάσει και έχει προχωρήσει τη ζωή του. Κάντε μια προσευχή για μένα.
9
 
 
 
 
σχόλια

Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα. Επίσης να προσθέσω ότι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή την ετεροχρονισμενη αναζήτηση. Ήμουν ερωτευμένος με μια κοπέλα από μικρό παιδί(για την ακρίβεια, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου). Στην εφηβεία γίναμε ζευγάρι και ήμαστε μαζί λίγα χρόνια. Η ζωή το έφερε έτσι που χωρίσαμε παρόλο που αγαπούσαμε ακόμη ο ένας τον άλλο. Συνέχισα να τη σκέφτομαι για την επόμενη 5ετια μα, ξέροντας ότι είχε σχέση, δεν έκανα τη παραμικρή κίνηση-παρόλο που φλεγομουν από επιθυμία κι έχανα αμέτρητα βραδιά τον ύπνο μου- σεβομενος απόλυτα το γεγονός ότι είχε προχωρήσει στη ζωή της.Πρεπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι αγάπη δεν σημαίνει κατοχή. Αγάπη σημαίνει να χαίρεσαι με την ευτυχία του άλλου έστω κι αν δεν είστε μαζί και να κάνεις μια μικρή προσευχή η ζωή του να είναι όμορφη ακόμα κι αν η δική σου ζωή βαδίζει προς τον όλεθρο. Εντούτοις, πολλοί άνθρωποι δεν λειτουργούν έτσι,παρά νομίζουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να πατήσουν κάποιο μαγικό κουμπί και να συμβεί το, εγωκεντρικο τους, θαύμα.

WEEKEND

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ