ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2020 | 15:55

Ομοφυλοφιλία και καθηγήτρια

Πριν 9 χρόνια ήμουν ένα κοριτσάκι που είχε κακοποίηση από τους γονείς της.. τότε βρέθηκε μια σπουδαία γυναίκα που με μαλάκωσε η καθηγήτρια μου που η πίστη που είχε σε εμένα με έκανε να την αγαπήσω με όλη μου την ψυχή και να την αγαπάω μέχρι σήμερα ακόμη κι αν δεν την βλέπω.. το είχε καταλάβει. Δεν το έμαθα ξεκάθαρο όμως ποτέ.. Σε αγαπάω Πόπη!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι που ακούω ότι κακοποιήθηκες από τους γονείς σου, ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες πτυχές της εξομολόγησης σου, επειδή αγνοώ το μέγεθος της κακοποίησης που αναφέρεις. Έχε υπόψιν σου, βέβαια, ότι επειδή ακριβώς ο ψυχισμός ενός ανθρώπου είναι ευαίσθητος κάτω από τέτοιες συνθήκες, υπάρχει πάντα η πιθανότητα τα αισθήματά σου προς την εν λόγω κυρία να είναι απλά αποτέλεσμα σύγχυσης και παραπλάνησης, να πρόκειται απλώς για ευγνωμοσύνη, κολακεία, να διψάς για αγάπη, κτλ.. Θα σε συμβούλευα να δεχτείς βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη από κάποιον ειδικό, προτού βεβαιωθείς για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό.