ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2018 | 15:48

Ωχού πια

Πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο. Μου αρέσει ο αθλητισμός γενικότερα και ασχολούμαι πολλές ώρες. Και στο σπίτι αθλούμαι μόνη μου. Στο γυμναστήριο που πάω κάνω κοιλιακούς, ραχιαίους, διάδρομο, ποδήλατο, γυμνάζω τρικέφαλους, τετρακέφαλους κάνω πολλά πράγματα. Μετά όταν τελειώνω πάω για πιτόγυρα. Που είναι το κακό; Ναι ρε φίλε έχω λυγούρες και τρώω πιτόγυρα μετά το γυμναστήριο. Εσύ τι θέμα έχεις; Φάε το μηλαράκι σου και την μπανάνα σου να κάνεις διατροφή και άσε με εμένα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μια εξομολόγηση στα σχόλια μιας εξομολόγησης...Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμνάστηριο ούτε καν απεξω... Και, ναι αν και δεν τρωω συχνα junk food, εχω βαρεθει το πιτογυρο, γιατι περυσι το καλοκαιρι ετρωγα συνεχεια. Είμαι το ακριβως αντιθετο σου.
'Στο γυμναστήριο που πάω κάνω κοιλιακούς, ραχιαίους, διάδρομο, ποδήλατο, γυμνάζω τρικέφαλους, τετρακέφαλους κάνω πολλά πράγματα. Μετά όταν τελειώνω πάω για πιτόγυρα.' Χαχαχα πόσα πιτόγυρα παίρνεις; Γιατί ως γνωστόν οι κοπελιές δεν τρώτε παραπάνω από 1. Να προσθέσω και μισό από το 2ο. Το άλλο μισό το κρατάτε για την επόμενη μέρα για πρωινό.