ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2022 | 03:06

Ναι αλλά να μεθύσει και η μάνα μου;

Ναι αλλά πως το διαχειρίζεσαι όταν η μάνα σου γυρνάει σπίτι τύφλα; Να ξερνάει, να παραπατάει, να μην ξέρει τι κάνει; Να μη θυμάται τίποτα; Άνθρωποι είμαστε, σε όλους μπορεί να συμβεί. Και σε εμένα έχει συμβεί. Είναι μάνα όμως και δεν είχα καμία προθυμία να τη βοηθήσω. Την άφησα στα χέρια των άλλων. Εγώ ήμουν θυμωμένη. Άλλο εγώ στα 20 και άλλο αυτή στα 45.
6
 
 
 
 
σχόλια

Κορίτσι μου συνελθε σε παρακαλώ πολύ!
Αντιλαμβάνομαι το σοκ σου αλλά καιρός να καταλάβεις ότι η μάνα σου είναι και γυναίκα. Δεν έχει μόνο το ρόλο της μαμάς και της δουλας σε αυτή τη ζωη. Είναι 45 άρα σε έκανε στα 25. Προφανώς βγήκε με τις φίλες της και το παρακανε. Έκανε κάτι που στερήθηκε εδώ και χρόνια για να σε μεγαλώσει. Μπορεί να τραβάει κάποιο ζόρι με τον πατέρα σου το σκέφτηκες αυτό; Μην είσαι τόσο σκληρή. Αν γενικότερα είναι καλή μάνα τη ρίχνεις στα τάρταρα επειδή σου χάλασε την αισθητική; Όπως είπες σε όλους μπορεί να συμβεί και όχι δε σημαίνει ότι επειδή είσαι εσύ 20 πως έχεις περισσότερα δικαιώματα να γυρνάς έτσι ενώ αυτή που είναι μάνα δεν έχει. Σε μεγάλωσε και είναι νεότατη.

Δεν είχες "προθυμία" να βοηθήσεις την μάνα σου ; Χωρίς καν να ξέρεις τι μπορεί να είχε συμβεί πριν. Μπορεί π.χ. να είχε πέσει στάχτη στο ποτό της, ή να ήπιε μπόμπες, οτιδήποτε.
Είσαι νέος άνθρωπος, σταμάτα να κρίνεις τους άλλους και προσπάθησε να τους κατανοήσεις. Και οι μάνες/γονείς άνθρωποι είναι δεν τα κάνουν όλα τέλεια.
ΥΓ: ΞΥΔΙ

Σε βρίσκω λίγο σκληρή και απόλυτη. Αν δεν είναι αλκοολική η μητέρα σου και απλα έτυχε αυτήν την φορά, ήταν λάθος σου να μην ασχοληθείς. Όντως μπορεί να παρασυρθηκε με την παρεα της, ποσο επιλήψιμο είναι αυτό; Τι σημασία έχει βρε συ η ηλικία; Σε όλους μπορεί να συμβεί. Αναθεωρησε λίγο και σκέψου το ξανά.

Αντί να κάθεσαι να την κράζεις στις εξομολογήσεις μήπως να συζητήσετε μεταξύ σας να δεις τι έγινε; Κρίνουμε εύκολα τους άλλους και δεν μπαίνουμε ποτέ στη θέση τους. Κανένας γονιός δεν γεννήθηκε τέλειος. Δώστε αγάπη στις οικογένειές σας και στηρίξτε ο ένας τον άλλον. Μια αγκαλιά, ένα σ' αγαπώ και να τη βάλεις για ύπνο χθες θα ήταν αρκετό. Μη γυρίζετε την πλάτη στους ανθρώπους!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ