ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2022 | 12:17

Μου ζήτησε να μην είμαστε φίλοι στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είμαστε μαζί από τον Οκτώβριο. 30 χρονών εκείνη κι εγώ 22. Πριν λίγες ημέρες μου ζήτησε να μην είμαστε φίλοι στα μεσα κοινωνικής δικτυωσης γιατι δεν θέλει να την ψάχνουν και να ξέρουν ποιος είμαι. Η αλήθεια είναι πως δεν μου άρεσε αλλά επειδή την θέλω πολύ την δέχτηκα. Μου είπε πως και με τους πρωην της το ίδιο έκανε. Βέβαια με κάποιους ειναι ακόμα φίλη χωρίς να έχουν καμία επαφή. Επίσης και όταν είαμστε έξω μαζί δεν θέλει να την αγκαλιάζω να της βάζω αντηλιακό και γενικα΄να φαίνεται ότι είμαστε μαζί.
19
 
 
 
 
σχόλια

Σιγά μωρέ τη φίρμα, που θα την ψάχνουν και θα βάζουν κιόλας στο μικροσκόπιο τους φίλους της και καθέναν που της κάνει like. Δικαιολογίες να λέγονται για ν' ανεβαίνει και η αξία της μάτια σου (που το παίζει περιζήτητη μεν, μυστικοπαθής δε πριγκίπισσα). Λυπάμαι, αλλά η κυρία μάλλον δεν θέλει σχέση, θέλει νεαρό συνοδό κυριών δίπλα της χωρίς πολλά-πολλά δημόσια. Όσο για σένα, αν είναι να κρύβεσαι σε μια σχέση, καλύτερα να μην την έχεις καθόλου, ειλικρινά. Είσαι 22χρονο hot package, μην αναλώνεσαι σε "boyfriend experience" καταστάσεις και, αν δεν βρεις κάποια με αμοιβαίο πάθος, μείνε μόνος σου καλύτερα. Κουράστηκα να ακούω εδώ μέσα για διάφορες και διάφορους που θέλουν το κρεβάτι, αλλά τους μάρανε το χέρι-χέρι μπροστά σε κόσμο. Η 30χρονη που τόσο θέλεις, δυστυχώς είναι από εκείνους που έχουν χάσει την έννοια του ταμπού: πλέον δεν είναι ντροπή να κάνει κανείς σεξ χωρίς να το υποστηρίζει συναισθηματικά, αλλά είναι ντροπή να φαίνεται ότι είναι ζευγάρι παραέξω. Έλεος. Ξέκοψε, χθες.

Ναι, τι δεν κατάλαβες ακριβώς; Εκμεταλλεύεται την καψούρα σου και σε χρησιμοποιεί, για να ζηλέψει κανένας πρώην της. Βέβαια, κρατάει τα προσχήματα, μην τα πάρει ο άλλος στο κρανίο και ξενερώσει εντελώς. Χώρισέ την, για να σωθείς!

Οκ στα σόσιαλ να το καταλάβω γιατί μπορεί να μην γουστάρει να βλέπει όλος ο κόσμος την προσωπική της ζωή. Αλλά το τελευταίο που δεν θέλει να φαίνεστε ζευγάρι όταν βρίσκεστε έξω, καλό δεν το λες!

Ένας χαμός γίνεται γενικά. Αυτή εδώ κρύβεται ότι έχει "σχέση" για να φλερτάρει κι αλλού ανενόχλητη, ο άλλος ξερογλείφεται με τη φίλη, ένας τρίτος φλερτάρει άλλες μπροστά στην κοπέλα του και λέει επειδή είναι κοινωνικός 😂
Ναι, είναι πολύ μαλάκες όσοι τα ανέχονται...

Καθόλου προφανης, φίλε γάτε. Κι σε έναν 28χρονο ο βαλβιδοτριφτης αέρος με παλινδρομικη κίνηση με 3.000 σ.α.λ. ταχυτητα κινείται. Μια χαρά τις τρίβει τις βαλβίδες, μη λέμε κι ο,τι θέλουμε.

@28.6.2022 | 02:29

Οι πιθανοί λόγοι για τέτοια συμπεριφορά είναι οι εξής :

Σεξ και προσοχή/επιβεβαίωση λες και είναι celebrity.
Ίσως να ντρέπεται που έχει νεαρό γκόμενο κιόλας.
Επίσης θέλει να τραβάει και άλλα αντρικά βλέμματα οπότε δεν θέλει να νομίζουν οι άλλοι ότι έχει γκόμενο. Μπας και βρει και άλλο θύμα.
Τώρα βέβαια μπορεί να έχει ήδη καβάντζα κανα 2-3 φίλτατους και να τους παίζει όπως τον εξ.
Τέτοια συμπεριφορά ειδικά στα 30, είναι άθλια και ανώριμη.

Τπτ από τα παραπάνω δεν ισχύει. Απλώς καψουρευτηκε το μικρό, αλλά ντρέπεται να κυκλοφορήσει εξω μαζί του για να μην την σχολιάζουν φίλοι και γνωστοί.
Μπορεί και να ανήκει στην κατηγορία "εφηβοφιλη". Υπάρχουν κι αυτές.

@TheDude
Κοιτα κι εγώ αν έκανα σεξ με ένα 22χρονο θα το απεκρυπτα από φίλους και γνωστούς, εννοείται ούτε φεις ούτε και κάτι άλλο σχετικό. Πιστεύω ότι σχεδόν κάθε γυναίκα στη θέση της το ίδιο θα έκανε. Το ίδιο θα έκανα αν είχα σχέση με έναν παππού γύρω στα 75. Τι να κάνουμε τώρα η διαφορά ηλικίας σχολιάζεται πάντοτε αρνητικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ