ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2017 | 12:44

Μια συνεχιζόμενη αρρωστημένη σχέση

Καλησπέρα σε όλους,Χώρισα από τη κοπέλα μου με δικιά μου πρωτοβουλία πριν 2 χρόνια σχεδόν... Έκτοτε είχαμε χάσει κάθε επαφή, αυτή έφτιαξε μια νέα σχέση που κράτησε περίπου 8 μήνες. Μόλις χώρισε, μετά από λίγες ημέρες μου έστειλε γιατί έψαχνε παρηγοριά. Εντέλει καταλήξαμε το τελευταίο 6μηνο να βγαίνουμε αραιά και που σαν φίλοι και να τα λέμε. Εγώ προσωπικά δεν το θέλω διότι η κοπέλα έχει αγχώδη διαταραχή και γενικά η ζωή της δεν πάει όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να ξεσπάει πάνω μου και κάθε φορά που βγαίνουνε να γυρνάω σπίτι σκατά. Από την άλλη δε θέλω να την αφήσω και μόνη της, διότι πέρα από την οικογένεια της δεν έχει κανέναν άλλον και κυριολεκτικά αν δε βγει μαζί μου, δεν βγαίνει από το σπίτι της. Ερωτικά δεν την βλέπω ούτε εγώ, ούτε αυτή καθώς έχουμε και οι 2 ξεπεράσει τον χωρισμό. Ωστόσο επειδή ήμασταν για 1 χρόνο ζευγάρι αυτό δε μπορεί να διαγραφεί.. Πως θα μπορέσω να βάλω τέλος σε ένα τέτοιο αρρωστημένο σκηνικό που έχω μπλέξει; Εγώ περνάω προσωπικά μια χαρά, έχω τη δουλειά μου, έχω τις παρέες μου... Ωστόσο λόγο του ότι είμαι πονόψυχος και την νοιάζομαι σαν άτομο δεν μπορώ να την αφήσω μόνη. Όποτε στέλνει να βρεθούμε πάντα θα είμαι δίπλα της... Ωστόσο σχεδόν πάντα φεύγω στεναχωρημένος διότι μου θυμίζει τα παλιά, ενώ αρκετές φορές ξεσπάει πάνω μου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πριν μια εβδομάδα πήγα σπίτι της και καθόμασταν. Κάποια στιγμή την αγκάλιασα για να την παρηγορήσω και καταλήξαμε να είμαστε αγκαλιά για πάνω από 2 ώρες. Ωστόσο δεν έκανα κάτι παραπάνω, ούτε είχα σκοπό να κάνω.. Αυτή τσατίστηκε και μου είπε πως εκμεταλλέυτηκα την αδυναμία της για να κάνω το καπρίτσιο μου( να την αγκαλιάσω κτλ).. Τώρα δε μου μιλάει πλέον... Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, γιαυτό και ζητάω κάποιες γνώμες... Από ηλικίες εγώ είμαι 25, και αυτή είναι 23.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον σε θέλει ακόμα, αλλά αν βγαίνεις μαζί της από λύπηση της κάνεις περισσότερο κακό. Αφού δε νιώθεις το ίδιο (αν ξαναμιλήσετε), αρχικά αραίωσε την επικοινωνία. Στις 5 προτάσεις σε 1 θα πεις ναι, μετά πιο αραιά και μετά τέλος. Λόγω του θέματός της ίσως σου ζητήσει συγγνώμη κάποια στιγμή για τη συμπεριφορά της, προσπάθησε να μη σε τουμπάρει (αν δε θες φυσικά).
Δύσκολα τα πράγματα ..αλλά όσο κ αν σου είναι δύσκολο πρέπει να κάνεις κάτι ..Πρέπει να αποφασίσεις τι πραγματικά θες και να σκεφτεις και λίγο τον εαυτο σου πρώτα ..Καλό να βοηθαμε τους άλλους, εσένα όμως?
Δύσκολη η κατάσταση. Κυρίως επειδή καλείσαι να παίξεις το ρόλο του ψυχολόγου ενώ δεν είσαι. Καλό θα ήταν απαλά αλλά σταθερά να την κατευθύνεις προς τα κεί; Όχι μόνο δεν είσαι υπεύθυνος αλλά ενδεχομένως δεν πρέπει κιόλας επειδή ακριβώς δεν μπορείς να είσαι όσο αποστασιοποιημένος απαιτείται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ