ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2017 | 13:43

Μ'έπιασε το σαρκαστικό μου.

Στην Ελλάδα την κρίσης ένας καθ'όλα ευπατρίδης,φεύγει από την χώρα του και πάει σε εύρωστη χώρα του εξωτερικού καθώς η Ελλάδα έχει ''βουλιάξει και δεν υπάρχει σανίδα σωτηρίας'' κατ'αυτόν.Κάθε μέρα που περνάει ανησυχεί για τα χρήματα του εδώ στην πατρίδα (δεν τα λες και λίγα)και μου τηλεφωνεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα έντρομος αν χάθηκαν τα λεφτά του,αν του τα πήραν (γιατί τα είδαν πολλά;;;;;),αν η χώρα βάρεσε κανόνι και ωωωχ παναγία μου τα λεφτάκια μουυυυυ...Αδιαφορώντας για τους ηλικιωμένους γονείς του οι οποίοι μαραζώνουν που το "παιδάκι" τους έφυγε για τα ξένα.Λυπάμαι πραγματικά. "Προσπάθησε να γίνεις όχι επιτυχημένος άνθρωπος,αλλά άνθρωπος με αξίες." Albert Einstein.
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι τον αδικείς τον άνθρωπο. Εφόσον έχει δουλέψει κι έχει δημιουργήσει μια άλφα περιουσία ή έχει αποκτήσει κάποια χρήματα (εσύ πώς έχεις "πρόσβαση" σε αυτά τα χρήματα και ξέρεις ότι είναι πολλά; Και γιατί παίρνει εσένα για να ρωτήσει εάν η τράπεζα έχει ακόμη τα χρήματά του; Ποια τράπεζα δεν έχει πια online banking;), λογικό είναι να μη θέλει να πάει ο κόπος του χαμένος κι , εξάλλου, αυτά τα χρήματα μπορεί να είναι η καβάτζα του που τον κάνει να αισθάνεται ήρεμος σκεπτόμενος ότι, εφόσον έχω αυτά, δεν θα πεινάσω για κάποιον καιρό εάν μου συμβεί κάτι. Ως προς τους γονείς, σου υπενθυμίζω ότι κάποια στιγμή κόβουμε τον ομφάλιο λώρο και δεν λαμβάνουμε αποφάσεις ανάλογα με τους γονείς μας, πού μένουν κλπ. Λέγεται ενηλικίωση, τα selfish genes παίζουν ρόλο κι ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο για τη ζωή του. Μπορεί να λυπάται αλλά δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει μαζί τους μέχρι να πεθάνουν.