ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2021 | 15:27

Μαμάδες όλου του κόσμου

Έχω να σας πω το εξής. Όταν κάνουμε οικογένεια τα παιδιά μας πρέπει να μας βλέπουν χαρούμενες, πρέπει εμείς να είμαστε καλά για να είναι και τα παιδάκια μας γιατί αν χανόμαστε στους ρόλους της καθημερινότητας ή είμαστε μονίμως λυπημένες από τον αποτυχημένο γάμο μας ή άλλες ατυχίες της ζωής, τα παιδάκια το εισπράττουν και επηρεάζεται η ψυχολογία τους. Επίσης είναι σημαντικό να μαθαίνουμε από μικρή ηλικία τα αγόρια και τα κορίτσια μας να κάνουν πράγματα να εξυπηρετούν και να εξυπηρετούνται, να επιβραβεύονται και να παίρνουν στήριξη ώστε να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να μη γίνονται κοπρόσκυλα. Δυστυχώς βλέπω κακομαθημένα κοριτσάκια στα 20 με το νύχι μέχρι απέναντι που περιμένουν από τη μαμά να τους πλύνει το βρακί. Βλέπω μαντράχαλους 30+ που η μάνα τους ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και τη στέλνουν να παρει ψώνια μέσα στον καύσωνα ενώ εκεινοι είναι ξαπλωμένοι και περιμένουν να γυρίσει για να φτιάξουν τον καφέ με το γάλα που θα φέρει η μάνα και αν δεν το φέρει απλά θα γκρινιάζουν ή δε θα πάνε μόνοι. Που δεν πλενουν δύο πιατα για να βοηθήσουν την ηλικιωμένη μανα τους.Μην κακομαθαινετε τα παιδιά σας, μόνο κακό μπορεί να τους κάνει, δε φταίνε αυτά αλλά το πώς τα μεγαλώνετε. Η υπερβολική αγάπη και καλοσύνη δε φέρνει τίποτα καλό.
11
 
 
 
 
σχόλια

Κι όμως, το να διδάξεις τα παιδιά σου να σέβονται και να αναλαμβάνουν ευθύνες μόνο αγάπη και καλοσύνη απαιτεί. Όχι για το παιδί σου μόνο. Αλλά και για όλους τους άλλους. Ο νοών νοείτω.

Τα πιάτα είναι γυναικεία υπόθεση μέσα σε ένα σπίτι. Όπως κι εγώ δεν έχω την απαίτηση η μάνα μου ή η γυναίκα μου να ανέβουν σε 3-4 μέτρα ύψος να κόψουν τα δέντρα του κήπου. Ο καθένας αναλαμβάνει το πόστο του στο νοικοκυριό κι είμαστε όλοι χαρούμενοι.