ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2020 | 08:53

Μαλλον

Δεν έπρεπε να σπουδάσουμε για να δουλεψουμε
5
 
 
 
 
σχόλια
Ή να σπουδάζαμε σε χώρες εξωτερικού όπως Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ κάποιο ιατρικό επάγγελμα από απλός βοηθός νοσηλευτή μέχρι γενικός χειρούργος. Και επίσης ποιο το νόημα να υπάρχουν κάποιες σχολές στην Ελλάδα που ούτε σε εκατό χρόνια δε θα υπάρξει τέτοια θέση εργασίας.
Οι σπουδές είναι κάτι χρήσιμο ειδικά αν συνδυαστεί με βιωματική μάθηση.Αναλογα τον τομέα και την πρακτική .Εκμεταλευτες και απατεώνες υπάρχουν βέβαια αλλά από την αρχαιότητα.
Ότι μπορεί κανείς να βρει δουλειά και χωρίς να έχει σπουδάσει, είναι γεγονός. Ωστόσο, οι σπουδές προσφέρουν άλλες επαγγελματικες προοπτικές.Προσωπικά δε βλέπω τις σπουδές μόνο σε συνάρτηση με την αγορά εργασίας. Θεωρώ ότι έχουν αξία και από μόνες τους. Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω στο χρόνο, ακόμα και αν ήξερα πως οι σπουδές δε θα επηρεάσουν καθόλου τις επαγγελματικές μου προοπτικές, και πάλι να σπουδάσω θα επέλεγα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ