ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2017 | 22:54

Λεφτά και μόρφωση

Με εκνευρίζει που λόγω οικονομικής στενότητας δε μπορώ να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου.Ένα μεταπτυχιακό,αλλή μια ξένη γλώσσα.Να ασχολήθω ακόμα και με ένα άθλημα.Βλέπω φίλους μου να προσπαθούν για 3η φορά με ιδιαίτερα μαθήματα να πάρουν πτυχίο αγγλικών,να κάνουν ιδιαίτερα σε όλα τα μαθήματα της σχολής για να βγάλουν τέλειο βαθμό και εγώ δεν έχω τη δυνατότητα.Προσπαθώ να δώσω για proficiency αλλά κάνω ελάχιστες ώρες γιατί οικονομικά δε βγαίνει και άμα δε το πάρω πάει.Όλοι κάθε βδομάδα πάνε μπουζούκια ,καφέδες..Θέλω να πάω ένα θέατρο ,σε σεμινάρια αλλά όλα αυτά θέλουν χρήματα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το μεταπτυχιακό όντως θέλει χρήματα, αλλά ξένη γλωσσα μαθαίνεις και μονος σου,αν δεν προκειται για κινέζικα. Υποθέτω οτι μια πρόσβαση σε ίντερνετ θα ήταν εφικτό να συμβεί αρα υπάρχει και εκεί υλικό. Θεατρικές παραστάσεις πλεον ανά διαστηματα γινονται δωρεάν η και με αντιτιμο τυπου 3 ευρώ και οχι μόνο στην Αθήνα. Προτεινόμενες λύσεις.