ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2019 | 23:35

Κάτι παίζει να έχω.

Είμαι γενικά άτομο που οι γυρω μου ξέρουν ότι δεν μου αρέσει το τσιγάρο, το αλκοόλ κλπ. Για κάποιο λόγο από μικρός δείχνω πόσο αντικαπνιστης είμαι, πόσο μονογαμικος και "ηθικος" είμαι. Όταν όμως φεύγω ταξίδι επαγγελματικό, καπνίζω σαν να μην υπάρχει αύριο, αγοράζω και πίνω μπύρες τα βράδια στο ξενοδοχείο, σταματάω να ρουφαω την κοιλιά μου μέσα και την αφήνω ελεύθερη καθώς κυκλοφορώ. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό με φτιάχνει τόσο πολύ. Μόλις τελειώσουν τα ταξίδια, έχω μετανιώσει που το έχω κάνει, αλλά στο επόμενο ταξίδι κάνω πάλι το ίδιο. Τσιγάρο, μπύρες, μπάκα και στενό πουκάμισο. Νιώθω πολύ άντρας όταν το κάνω. Το να πάω σε ψυχολόγο με κάνει να ντρέπομαι πολύ. Πως να τα πεις αυτά σε ψυχολόγο. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο ψυχολογικό θέμα. Αν κάποιος έχει κάτι αντίστοιχο πλιζ θέλω μια ιδέα. Κάτι.
11
 
 
 
 
σχόλια
Στα ταξίδια που πας δεν είσαι με συναδέλφους; Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούν την καφρίλα. Συχνά ξεκινάς Dr Jekyll και καταλήγεις Mr Hyde. Ειδικά αν είστε μόνο άντρες. Συμβαίνει συχνά.Όσο η μπάκα είναι αρκετά μικρή ώστε να βλέπεις το πουλί σου, είσαι οκ. Άμα αρχίσει και χάνεται σιγά σιγά, κόψε τις μπύρες.Ρεζιλίκια πράματα.
Μακριά από τους δικούς σου και τον κύκλο σου νιώθεις πιο απελευθερωμένος. Τώρα το γιατί νιώθεις την ανάγκη να προσποιείσαι μπροστά τους, ίσως να θες την έγκριση τους και να φοβάσαι τη τυχόν μη αποδοχή τους αν τους δείξεις έναν άλλο εαυτό μη καθώς πρέπει; Πιστεύω πως σε ενδιαφέρει πολύ να έχεις την αποδοχή τους, αλλά υποκρινεσαι. Μήπως νιώθεις ότι κανείς την "επανάσταση" σου μακριά τους; Η αλήθεια είναι πως η γνώμη κάποιου ειδικού θα σε διαφωτιζε αν το θεωρείς τόσο απαραίτητη και σε προβληματίζει πολύ αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι είναι η δουλειά του να ακούει τους προβληματισμούς και τα ψυχολογικά βραχυκυκλώματα του καθενός.
Στα ταξίδια δεν είναι μαζί σου η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κλπ, υποθέτω τουλάχιστον, και γι'αυτό δεν χρειάζεται να είσαι καθωσπρέπει. Αυτό σε απελευθερωνει και είναι λογικό.Τώρα αν νιώθεις περισσότερο άνδρας όταν πίνεις και καπνίζεις, νομίζω έχεις λίγο λανθασμένη αντίληψη για την αρρενωπότητα.