ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2018 | 01:11

Η.Τ.

Αν και όμορφη, αν και έξυπνη αποτι φαίνεται δεν είμαι αρκετά όμορφη και αρκετά έξυπνη για αυτό τον κόσμο... Βαρέθηκα να είμαι ανεπαρκής... Δεν είμαι αρκετή για κανέναν και τίποτα...
7
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί τόση απογοήτευση; Έπεσες σε 2-3 ανθρωπακια που μειώνουν τους άλλους μήπως και πάρουν αξία αυτοί, υποθέτω, και σε έκαναν χάλια. Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Πολύ σπουδαίος στίχος.
Αυτό. Πρέπει να διαλέγουμε όσο πιο σωστά τα άτομα που μας πλαισιώνουν, όσο είναι στο χέρι μας.Υ. Γ. Αν δεν αναφέρεσαι στα επαγγελματικά που στην Ελλάδα θέλει πόση τύχη για την πιο απλή και κακοπληρωμένη δουλειά πλέον, στις υπόλοιπες σχέσεις όσοι σε κάνουν να νιώθεις λίγη, δεν είναι άτομα που πρέπει να έχεις δίπλα σου. Για κάποιους, πάντα λίγη θα είσαι γιατί γι' αυτούς τίποτα δεν είναι αρκετό κι ούτε ξέρουν τι θέλουν.
Μου τη σπάνε τα άτομα που κλαίγονται, αλλά στη συγκεκριμένη εξ μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.Πόσοι άνθρωποι με 2-3 πτυχία είναι άνεργοι ή χαμάληδες, ενώ άλλοι με απολυτήριο Λυκείου έχουν πετύχει επαγγελματικά, καθώς έχουν μπάρμπα στην Κορώνη;Ή πόσοι άλλοι εμφανίσιμοι άνθρωποι με καλή ψυχή είναι μόνοι λόγω συστολής ή περιορισμένου κοινωνικού κύκλου γνωριμιών;Πάλεψέ το τουλάχιστον. Η παραίτηση δεν είναι λύση.
Για τον κόσμο των ηλίθιων που λυμαίνονται την κοινωνία, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είσαι επαρκής. Απλά έχεις απογοητευτεί, κανείς δεν είναι ανεπαρκής για τα πάντα και για όλους. Βρες να κάνεις κάτι που να αγαπάς. Μια ασχολία, ένα χόμπι. Εγώ πχ δεν ξέρω να πετάω αεροπλάνο, οπότε ναι, για πιλότος είμαι ανεπαρκής, όμως μπορώ να συμμετέχω σε αθλητισμό με επιτυχία. Βρες τι σου αρέσει και ξεκίνα από εκεί. Και σίγουρα αυτό που αρέσει σε σένα, θα αρέσει και σε πολύ περισσότερο κόσμο. Κοινωνικοποιήσου σε αυτον τον κύκλο και θα βρεις άτομα για παρέες. Δε χρειάζεται και σίγουρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είσαι επαρκής για όλους.