ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 01:57

Help

Όταν δεν έχει σχέση επικοινωνούμε μα όταν έχει σχέση με αποφεύγει ..και τελικά καταλήγουμε στο να προχωράει την ζωή του και εγω να μην έχω κάνει αυτό το διάστημα σχέση. Τελικά αυτός έχει τα ψυχολογικά η εγώ???
4
 
 
 
 
σχόλια
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί δεν είσαι εσύ η σχέση του;; Προφανώς γιατί δεν σε γουστάρει αρκετά! Είσαι η καβάτζα του! Φτιάξε την αυτοεκτίμηση σου λοιπόν, γιατί συγνώμη που θα στο πω τόσο ωμά αλλά τα ψυχολογικά τα έχεις εσύ.
Η loulou_n τα είπε όλα καλή μου!!! Φτιάξε την αυτοκετίμησή σου λοιπόν. Αυτός τα ψυχολογικά του τα φορτώνει σε σένα, συν τα βάρη που τυχόν έχεις από την καθημερινότητά σου κι ο ίδιος την περνά μια χαρά!!! Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά βρες σε ποιο άτομο από τα 2 σας ανήκει το σφάλμα!!!
Σορι κιολας, λογικο δεν ειναι να σε αποφευγει οταν εχει σχεση? Λογικο δεν ειναι καποιος να προχωρα στη ζωη του? Επειδη εσυ εχεις αποφασισει να μην προχωρησεις δε σημαινει πως ο αλλος εχει ψυχολογικα. Και αν εχει, γιατι καθεσαι? Βρες κατι καλυτερο, βρες τον εαυτο σου, βρες κατι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ