ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2017 | 21:51

Εσένα περιμένω

Με απέρριψε, με έγγραφε, μου συμπεριφέρθηκε πολύ άτσαλα. Για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω προσπαθούσα πάντα να του δείξω ότι οκ, πάμε παρακάτω. Για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ότι αν τον γράφω ίσως τότε ενδιαφερθεί. Παράλογο;; Ναι!! Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή δεν άντεχα να τον βλέπω συνδεδεμένο και να μην μου στέλνει ενώ εγώ έκλαιγε σχεδόν κάθε βράδυ για εκείνον, τον διέγραψα από το facebook. Ωστόσο, ενώ θέλω να προχωρήσω μου την δίνει αφάνταστα 1) η αδιαφορία του (υποτίθεται ήμασταν και φίλοι) 2) ότι το παίζει και θιγμένος. Ρε παιδιά, αυτό που θα με έκανε να νιώσω καλά θα ήταν να μου έδινε την αφορμή και να του έλεγα πόσο μεγάλος π@π@ρ@ς είναι και πόσο ψεύτικος τελικά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αδυνατώ να κατανοήσω τι έγινε: σε έφτυσε, υποτίθεται ήταν φίλος σου (και διαδικτυακός και live εικάζω), δε σου μίλαγε στο fb (λογικό, τι να σου πει;), τον διέγραψες (είστε φίλοι live και όχι στο fb δηλαδή;). Ή εγώ χάνω κάτι, ή όλο αυτό είναι ένας αχταρμάς.
Η γενιά που λήγει τις σχέσεις της με διαγραφή από το φαψεβοοκ (sic). Επειδή νομίζει ότι η προσθήκη σε μια ιστοσελίδα δημιουργεί σχέσεις. Να γιατί κλαίγεστε για τις προβληματικές σας σχέσεις εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ