ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2020 | 14:17

Έκκληση

Για να κάνω λίγο χαβαλέ , κάνω έκκληση μέσα από το ίντερνετ πρέπει οπωσδήποτε να κουρευτώ. Έρχονται δύσκολες μέρες.Α25
21
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε βόλτα με απόσταση δεν παίζει; Τέλος πάντων, εγώ βρίσκω κάποια μέτρα πολύ ακραια, εκτός κι αν όντως εκτίθεται σε πολύ κόσμο που δεν ξέρει τι κάνει. Νομίζω ότι πολλοί στο βάρος της υπερβολικής χαλαρότητας αρκετών, έχουν πάει στο άλλο άκρο. Λογικό και παράλογο ταυτόχρονα. :/
Δουλεύει ακόμα! Οπότε ναι, εκτίθεται ακόμα σε αρκετό κόσμο.Και επειδή η μαμά μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, για την ακρίβεια πιο ευπαθης πεθαίνεις, δε θέλω να το διακινδυνευσω!
Καλά κάνεις, κι εγώ δουλευω ακόμη (όσο επιτρέπεται η κυκλοφορία έστω) αλλά ευτυχώς δεν έρχομαι σ' επαφή με πολυ κόσμο και γενικά υπάρχει έλεγχος από τις λίγες επαφές μου. Εσύ όντως δεν μπορείς να το ρισκάρεις, έχω κι εγώ ένα πολύ αγαπημένο άτομο που θα το δω το καλοκαίρι και όπως με βλέπω από απόσταση μιας και όλη η οικογένεια κινδυνεύει απ' τον ιό.
Κοίτα, χθες τελείωσε και με τις τελευταίες δουλειές που εκκρεμούσαν και από σήμερα θα μείνει και αυτός στο σπίτι. Οπότε μετά από κανένα 10ημερο, αν στο μεταξύ δεν έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, θα τον δω.