ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2021 | 07:46

Είμαι ξεφτίλας!

Αυτό που μου έτυχε χθες, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι. Σαν άνδρας νιώθω ανίκανος ως το κόκαλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταπίνω τη γλώσσα μου, αλλά το χθεσινό ήταν τελείως εξευτελιστικό. Τι μου έτυχε λοιπόν; Βγαίνω από το σπίτι, και κατευθύνομαι σε μια στάση λεωφορείου. Μια στάση όχι τόσο πολυσύχναστη. Και βλέπω μία τύπισσα η οποία ήταν ντυμένη πολύ ωραία, λες και πήγαινε σε πάρτυ, παρότι Δευτέρα απόγευμα και όχι Παρασκευοσάββατο, αλλά και ωραίο πρόσωπο. Ήμουν απροετοίμαστος, γιατί σε αυτή τη στάση όσες φορές την έχω χρησιμοποιήσει τον 1.5 χρόνο που μένω εκεί, δε βλέπω τέτοιου είδους κόσμο, απλά κοινούς βιοπαλαιστές. Δεν το περίμενα δηλαδή. ΟΚ μέχρι εδώ. Τι ήταν αυτό που με ενόχλησε; Σε 2-3' θα ερχόταν το λεωφορείο. Μέσα σε αυτά τα 2-3' λοιπόν θα μπορούσα, να έρθω μπροστά να της συστηθώ, και ας έτρωγα και άκυρο. Εγώ όμως ο ηλίθιος, κόλωσα και δεν της μίλησα. Γιατί όμως θύμωσα τόσο με τον εαυτό μου;; Γιατί εκείνη την ώρα δεν υπήρχε γύρω ΚΑΝΕΙΣ. Είμαστε μόνοι μας. Δεν ήταν ούτε με φίλες της, ούτε κάποιος άλλος άσχετος στη στάση. Ούτε περπάταγε στο δρόμο για να τη σταματήσω και να της μιλήσω. Ούτε ήταν πολύ αργά το βράδυ για να φοβηθεί. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. Όλες οι ηλίθιες δικαιολογίες εκείνη τη στιγμή, σκέπασαν το μυαλό μου. "Αν φάω άκυρο, θα νιώσω άβολα όσο είμαστε στο λεωφορείο μαζί", "Άμα την απασχολήσω θα χάσουμε το λεωφορείο". Και ένα σωρό άλλα. Καλύτερα να έτρωγα άκυρο. Σημασία έχει ότι θα έκανα την κίνηση μου. Παρά να με βασανίζει το γεγονός ότι δεν είχα τα κότσια να της μιλήσω. ΥΓ: Παρακαλώ πολύ, όχι σχόλια του τύπου "Να γνωρίζουμε γύναικες μόνο από τον κοινωνικό κύκλο". Αυτά θα μας φάνε!
9
 
 
 
 
σχόλια

Να θυμάσαι ότι με έναν ευγενικό και όμορφο τρόπο δε θα σε παρεξηγήσει καμία γυναίκα που θα πλησιάσεις στο μετρό,στο τρένο,στο αεροπλάνο,στο λεωφορείο,στο δρόμο. Δεν είναι ντροπή να γνωρίζεις έτσι κάποια που σου αρέσει. Παρακάτω μια κοπέλα γνώρισε κάποιον μέσα στη βροχή. Απλα σε έπιασε ηττοπάθεια ή η σκέψη ότι θα σε παρεξηγήσει επειδή τη γνώρισες στη στάση του λεωφορείου. Μάντεψε,οι γυναίκες τρελαινόμαστε με τέτοια σκηνικά αναπάντεχα! Μπορεί μεν να είμαστε λίγο διστακτικές όμως το παν είναι να έχεις έναν ευγενικό τρόπο χωρίς υπερβολές.

Ο τίτλος τουλάχιστον απαράδεκτος. Ξεφτίλας επειδή δεν την έπεσες σε μια που απλά σου άρεσε στη στάση του λεωφορείου; Χαλάρωσε. Να πω ότι σε κάρφωνε ή γενικά έδειχνε σημάδια ότι δεν της περνάς απαρατήρητος να το καταλάβω.