ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2022 | 10:40

Δυστυχία

Η σχέση μου με την μητέρα μου δεν είναι καλή τελευταία . Έκανα μια ολοκληρη συζήτηση μαζί της , να την καταλαβω. Οκ ίσως είχε παράπονα που δεν εξέφρασε ποτε όμως κάθε μέρα με απογοητεύει η στάση της . Έχει αλλάξει τελείως. Δεν νιώθω ότι μπορώ να την εμπιστευτώ όπως παλιά. Δεν τρώει , κυριως πίνει και όλο έχει μια θλίψη στο πρόσωπο της .Αφιέρωσε την ζωή της για να μεγαλώσει εμενα και τα αδερφια και δεν ακολούθησε καριέρα. Το αναγνωρίζω όμως νομίζω ότι έχει επηρεαστεί η ψυχολογία της.. Και νομίζω ότι κάποιος τρίτος φταίει γι αυτό . Εμείς όλοι την κατανοούμε και τα υπόλοιπα μέλη το έχουν διαπιστώσει αλλά τώρα τελευταία βγαζουν εμένα παράλογη .. Τα αδερφια δεν ασχολούνται τόσο όσο εγώ , θέλουν να είναι στο συννεφάκι τους, εγώ βλέπω και την στεναχώρια του πατέρα μου οπότε προσπαθώ κάτι να κάνω, βέβαια προσπαθούμε συνέχεια μαζί .Τι μπορώ να κανω; Νιώθω κάθε μέρα όλο και χειρότερα . Και νομίζω ότι οποια συζήτηση και να κάνουμε θα την δώσει βαση και μετά πάλι τα ίδια. Μετά μου λέει πάλι θα τα λάβω υπόψην όλα όσα ειπες δεν το είχα σκεφτει ποτε ότι τα βλέπεις όλα αυτά, έχεις μεγάλο δείκτη ενσυναίσθησης αλλά πιστεύω πως δεν θα την λάβει . Δεν θέλω αλλά ψέματα , θέλω την παλιά της έκδοση πίσω . Γίνεται ; Κάποτε ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη . Τι χρόνια . Από παντού να βάλλεσαι .Να είχα μια μηχανή του χρόνου ..ουφ να είχα..
2
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ξέρω σε τι ηλικία είναι η μητέρα σου, αλλά είναι πιθανό αν περνάει κλιμακτηριο, χωρια απο τα οποια άλλα προβλήματα,να την έχει πιάσει κατάθλιψη λόγω των ορμονών.
Αναφέρεις οτι πίνει,αλλα δεν μπορώ να καταλάβω αν πίνει 2 πατηρακια κρασί ή μεθάει με ότι αυτό συνεπάγεται στη συμπεριφορά της.
Ίσως να προσπαθούσες να συμβουλευτείς εναν ψυχολόγο για το πως να την προσεγγίσεις και πως ναντη βοηθήσεις.
Και λέω να ρωτήσεις εσύ γιατί κάτι μου λέει οτι η μητέρα σου δε θα συμφωνούσε να πάει σε ψυχολόγο.
Υπάρχουν δωρεάν συνεδρίες στους δήμους νομίζω.
Πάντως αν ψάξεις στο ίντερνετ δωρεάν συνέδρια, μια για να κάνεις τις ερωτήσεις που θες θα βρεις. Νομιζω ειναι καποια σαιτ που την πρώτη συνεδρία την κάνουν δωρεάν.
Καλή δύναμη και εύχομαι η κατασταση να καλυτερέψει σύντομα.

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σε ενοχλεί στη στάση της. Κάνατε μια μεγάλη συζήτηση λες, είπε θα τα λάβει υπόψιν της, αλλά πάλι τα ίδια. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, άκουσες για τις δικές της ανησυχίες, τα θέματα που έχει? Και αν ναι, μήπως να λάβεις κι εσύ υπόψιν σου τα λεγόμενα της και να χαλαρώσεις λίγο, να την αφήσεις να εκφραστεί όπως θέλει??? Για θυμήσου τι σου είπε..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ