ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2019 | 15:43

Δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω :)

Μιλάω με ενα παιδί 1μηνα έχουμε βγει μια φορά για καφέ(γιατί μένουμε σε διαφορετικές πόλεις ) και πήγε πολύ καλα, θα με περάσει εύκολη αν του πω να έρθει σπίτι μου;Μη κράξετε παρακαλώ ?
9
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται τι θες που θα τον φωνάξεις σπίτι σου.Και τι σημασία έχει τι θα σκεφτεί αν εσύ απλά θες να κανετε σεξ.Στην ουσία ότι φοβάσαι μη σκεφτεί, το σκέφτεσαι η ίδια για σένα...
Θα τον φωναξεις σπιτι σου. (Ελπιζω πως)Θα ερθει και θα κανετε ερωτα. Αν μετα δεις ενδειξεις πως σε περασε για "ευκολη"(ηλιθιος ορος) τοτε ξερεις πως ειναι βλακας και (ελπιζω πως)θα τον παρατησεις με συνοπτικες διαδικασιες.
Ζητάς τη γνώμη των άλλων για να πεις αυτό που θέλεις. Γιατί; Αν μέσα σου ωρίμασε το να του ζητήσεις να έρθει τι σημασία έχει τι πιστεύουμε εμείς; Εγώ θα του το ζητούσα, άλλος σχολιαστής όχι.
Μπορεί ναι / μπορεί όχι. Αλλά πιστεύεις ότι είναι κάποιος εδώ μέσα άξιος να κρίνει ποια είναι εύκολη/δύσκολη και τι είναι ανώτερο/κατώτερο.Υ. Γ. Να κάνεις αυτό που θες κι αν αλλάξεις γνώμη, σταματάς. Αν σε ξενερώσει ο τροπος σκέψης του άλλου (βλ. μισογυνης την κάνεις). Απλά καλύτερα να σε νοιάζει η ασφάλειά σου κι όχι αν σε περάσουν για εύκολη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ