ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2022 | 13:57

Δεν ήταν καλός πατέρας

Έχω φτάσει 27 χρόνων και η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια μου κάνει παράπονα πως δεν συμπεριφέρομαι καλά στον πατέρα μου και της απαντάω συνεχώς πως ότι δίνεις παίρνεις, και πως το ότι δεν έκανε κάτι κακό σε εμένα προσωπικά δεν σημαίνει πως ήταν σωστός πατέρας. Επέμενε πως έχω άδικο. Η πραγματικότητα είναι πως ο πατέρας μου μιλούσε συνεχώς άσχημα στην μητέρα μου, δημιουργούσε συνεχώς καυγάδες με πολύ άσχημα λόγια και έκλεινα τα αυτιά μου στο δωμάτιο, και έχει συμπεριφερθεί και βίαια στην μητέρα μου αλλά και σε μια ανήψια του, είχε πάντα ρατσιστικές απόψεις, και μέσα στο σπίτι ήταν μια παρουσία που με ενοχλούσε. Μεγάλωσα με το να μην νιώθω ασφάλεια μαζί του ακόμα και αν δεν μου έκανε κάτι προσωπικά όπως λέει η μητέρα μου. Την πλήγωσαν τα λόγια μου, ίσως να μην χρειαζόταν να της τα πω, ξέρει και αυτή τι έχει ζήσει δίπλα του. Αλλά το ότι είχα οικονομική άνεση και πάντα έτρεχε αν χρειαζομουν κάτι και ήταν γατούλα μαζί μου, λυπάμαι που τον λέω, αλλά δεν τον κάνει καλό πατέρα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Βρε κορίτσι, και γιατί να την πληγώσεις περισσότερο με τα λόγια σου, όταν έχει ήδη περάσει άσχημα στην ζωή της; Απλά να αποδείξεις τι ; Κρίμα δεν είναι; Δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο σου, αλήθεια. Για την τελευταία σου πρόταση δε, την προσπερνάω γιατί θα γίνω πολύ σκληρή .

Κάποιοι πατεράδες κάνουν αυτά για τα οποία κατηγορείς τον πατέρα σου και καταστρέφουν και οικονομικά την οικογένειά τους. Πάλι καλά που σε αυτό δεν ήταν έτσι. Κατά τα άλλα, έχεις δίκαιο. Πατέρας σωστός δεν είναι αυτός που στα παιδιά του δε φέρθηκε άσχημα, όμως η συμπεριφορά του στη μητέρα σας ήταν κάτι που σε πλήγωσε και δεν ένιωσες ασφάλεια και τον ένιωθες σαν παρουσία που ενοχλεί. Σε αυτό φταίει ο ίδιος, να πεις στη μητέρα σου πως δε μπορείς να νιώθεις άσχημα για αυτό που αισθάνεσαι με όλα τα δυσάρεστα που έζησες αυτά τα χρόνια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ