ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2022 | 20:49

Άσχημες μερες…

Περνάω την πιο δύσκολη φαση της ζωής μου. Τον φεβρουαριο ήμουν καλά. Πολυ καλά. Ήμουν Αθήνα, είχα τη δουλειά μου, τη σχέση μου, τα πλάνα να πάμε σεζόν μαζί. Έγινε τότε ξαφνικά κάτι πολυ σημαντικό και σοβαρό που με ανάγκασε να τα αφήσω όλα και να γυρίσω στο πατρικό μου(νησί). Έτσι άλλαξε όλη μου η ζωή μέσα σε μια βδομάδα. Εγώ τα τελευταία δυο χρόνια παλεύω με κατάθλιψη και αντικαταθλιπτικά και ότι και είχα αρχίσει να βρισκω τις ισορροπίες μου. Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Τώρα που όλα άλλαξαν έχω αρχίσει και το ξανά χάνω. Το αγόρι μου είναι σεζόν και εννοειται η επικοινωνία είναι μηδαμινή. Έχω κλείσει μια δουλειά από Ιούνιο αλλά κλαίω όλη μέρα και νιώθω μοναξιά. Σκέφτομαι διαφορα σενάρια και δυστυχώς μπαίνω στο τρυπακι να συγκρίνω τη ζωή μου με όλους εκείνους τους φίλους κ γνωστούς που περνανε τέλεια ανυπομονούν για το καλοκαίρι και κάνουν σχέδια. Δεν είμαι καλά. (Εδώ που είμαι δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να πάω σε ψυχολόγο ή να ξεκινήσω αγωγή, για κάποιους λόγους). Περνάω δύσκολα και νιώθω να πονάω πολυ Ελπίζω αλήθεια εκεί έξω να περνάτε καλύτερα απ ότι εγω :)
5
 
 
 
 
σχόλια

Συγνώμη, αλλά οι φίλοι που περνάνε τέλεια και κάνουν σχέδια για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι, τι ακριβώς επαγγέλονται; Γιατί για μεροδούλι-μεροφάι δεν τους φαίνεται, οπότε ή είναι σε τίποτα καλοπληρωμένες και σταθερές δουλειές ή τρώνε απ' τα έτοιμα. Μην κοιτάς τη ζωή των άλλων και μην τα συγκρίνεις. Εσύ βγάζεις τα δικά σου χρήματα και κοιτάς να ξαναχτίσεις την ψυχολογία σου. Δεν είναι λίγο όλο αυτό. Αν οι φίλοι σου και το αγόρι σου ξεκίνησαν από το συν πέντε και προχωράνε, εσύ μετά το συμβάν έπεσες στο μείον ένα και ξεκινάς από εκεί ξανά. Δεν φταις εσύ γι' αυτό ούτε και σε κάνει αποτυχημένη κάτι τέτοιο. Αντίθετα, μπράβο σου που δεν το βάζεις κάτω. Ζήτα βοήθεια ειδικού αν χρειαστεί. Δεν μπορείς να είσαι ολομόναχη σ' όλο αυτό.

Καλό είναι να κοιτάξεις πρώτα την υγεία σου και να ξεπεράσεις το πρόβλημα που έχεις και μετά να βρεις σύντροφο. Αλλιώς η σχέση σου θα έχει αρνητικές επιπτώσεις και ταλαιπωρία.
Καλή τύχη σου εύχομαι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ