ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2021 | 11:44

Απορία

Γνώρισα μια γυναίκα πέρυσι τέτοια εποχή σχεδόν.. Ας το πάω όμως λίγο ανάποδα. Οκτώβρη του 2019 χωρίζει με μια σχέση 3 ετών όπου πήγαινε σοβαρά λόγο απιστίας του τύπου.. Ξεκινάει κάτι μες τον Δεκέμβριο με έναν συνάδελφο στην δουλειά , κρατά κάνα μήνα και τέλος , μετά γνώρισε και άλλους όπου βγήκε κάποια ραντεβού χωρίς να κάνει κάτι παραπάνω αλλά είχε πάρε δώσε.. Τον Ιούνιο λοιπόν την γνωρίζω και περάσαμε όμορφα μέχρι και τελη Αυγούστου όπου και απομακρύνθηκε μετά από κάποιες παρεξηγήσεις.. Ξανά γίνεται κάτι μεταξύ μας αργότερα αλλά πάλι τέλος.. Η ερώτηση μου είναι κυρίως γιατί με μπλόκαρε στα σοσιαλ; Με τους προηγούμενους όπου είχε κάνει κάτι είτε ερωτικό είτε μη , είναι κανονικά φίλη στα σοσιαλ.. Με εμένα όπου ήμουν απαιχτος σε όλα , ήμουν καλύτερα από ότι ήμουν με τους κολλητούς μου , ποιος ο λόγος? Οι λόγοι χωρισμού ήταν ότι δεν ήταν έτοιμη για κάτι σοβαρό όπου η αλήθεια είναι ότι έβγαλα έντονα το συναίσθημα του σοβαρού και όχι απλά να περασω καλά.. Τεσπά, μετά από πολύ καιρό κάποιος τύπος από ανώνυμο προφίλ της τα έχωνε , την έβριζε και την προσέβαλλε... Έμαθα μέσω ενός άλλου ότι της πήγα εγώ στο μυαλό και έπεσα από τα σύννεφα.. Δεν της είπα κάτι μιας και δεν μου ανέφερε τίποτα αυτή , βασικά δεν έχω επαφές μιας και με μπλόκαρε.. Στο ενδιάμεσο από όλο αυτό το σκηνικό , μου μετέφεραν τρίτοι ότι μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για μένα , ότι ήμουν ένα πολύ σημαντικό άτομο και ότι μακάρι να της έβγαινε κάτι με μένα γιατί άξιζε με έναν τέτοιο άνθρωπο να κάνει κάτι αλλά το μυαλό είναι στο παρελθόν της όπως φαίνεται.. Και ερωτώ εγώ , πώς μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον που έχεις τόσα θετικά συναισθήματα?
17
 
 
 
 
σχόλια

Άλλος ένας που επιμένει να παραμυθιαζεται.

Σε έκανε μπλοκ για να μην την παρακολουθείς και ταυτόχρονα σου κάνει ξεκάθαρο ότι δε θέλει καμία απολύτως επαφή, κάτι που πιστεύει ότι θα επιδιώξεις. Μην ασχολείσαι γιατί χάνεις τον χρόνο σου.

Από πού και ως που έβγαλες το συμπέρασμα και θέλεις σώνει και καλά να το περάσεις στο μυαλό του εξ , αυτό που αναφέρεις??
Να σου πω και εγώ μια άλλη ιστορία?? Τον εκτιμούσε , όντως ήθελε να της βγεί και μπορεί να έριχνε τον εαυτό της με όλο αυτό και αποφάσισε να τον μπλοκάρει για να μην τον σκέφτεται γιατί μερικές φορές πονά και ο ίδιος που απορρίπτει όταν ξέρει καλά μέσα του ότι ένας άνθρωπος σαν και τον εξ , θα μπορούσε να ήταν στην ζωή της αλλά τα τραύματα και τα ψυχολογικά της , δεν την άφησαν και έχω να σου δώσω πολλές τέτοιες περιπτώσεις...
Αμφιβάλλεις Πενθεσίλεια????

Εξομολογούμενος εδώ! Να αναφέρω ότι το μπλόκ έγινε 20 μέρες αφού κόψαμε! Κ στο ενδιάμεσο από όλο αυτό είχα και τα γενέθλια μου όπου και μου έστειλε κανονικά μύνημα , είχαμε μια μικρή συζήτηση και τίποτα άλλο! Δεν επεδίωξα ούτε μύνημα ούτε ενόχληση για αυτό και κολλάω στο μπλόκ! Αν γινόταν απευθείας θα ήταν πιο ξεκάθαρο από ότι στις 20+ μέρες!!

Ίσως στη χρονική στιγμή που επέλεξε (20+ μέρες) έγινε κάτι άλλο, άσχετο από σένα βρε παιδί μου. Να της την έπεσε κάποιος, να ήθελε να αναρτήσει κάτι που δεν ήθελε να δεις, να σχολίασε κάπου κάτι...πολλά!

Μπορεί να φταίει καραβαν ότι ανέβαζα εγώ πράγματα και δεν ήθελε πλέον να τα βλέπει?
Διότι έχω πολλούς κοινούς φίλους και δεν έχει ανεβάσει ποτέ τίποτα περίεργο!! Δεν ξέρω!!!

Βεβαίως, κι αυτό παίζει.

Όσο για το "περίεργο", αυτό είναι κάτι που αλλιώς το κρίνει καθένας. Μπορεί για κείνη κάτι να αποτελέσει ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι ας πούμε η πόλη καταγωγής της θειάς της ξέρω γω. Πού να ξέρουμε!

Μπορεί και να έχεις δίκιο!! Βέβαια όλους τους κολλητούς μου τους έχει κανονικά , οπότε αν ήθελε να "κρυφτεί" , δεν νομίζω ότι το μπλόκ ήταν η λύση μιας και στο ινστα δεν είμαστε φίλοι οπότε δεν μπορώ να δω τίποτα αλλά αφού με μπλόκαρε στο ένα , άνοιξε δημόσιο το άλλο..
Στο ξανά λέω , μπορεί να έχεις και δίκιο..

Το αν ήσουν απαιχτος άσε να το πουν οι άλλοι. Την απάντηση την έχεις γράψει στο τέλος. Λέει αυτή μακάρι να της έβγαινε κάτι μαζί σου. Δεν της βγαίνει, σε συμπαθεί όμως μέχρι εκεί. Δεν της κουκουριζει μαζί σου.

Το απαιχτος , αναφέρεται στο κομμάτι συμπεριφοράς , δεν της συμπεριφέρθηκα σκάρτα ή άσχημα ώστε να δικαιολογείται το μπλόκ , αυτό εννοώ..
Ωραία , σύμφωνο... Αλλάζει??? Γενικά το πώς βλέπεις κάποιον ??

Η τύπισσα έχει πρόβλημα. Ακόμα και το ότι χώρισε από τον πρώτο αρραβωνιαστικό της, ίσως να μην οφειλόταν σε απιστία του όπως σου είπε η ίδια. Απλά να την έκανε με ελαφρά βλέποντας το πράγμα να σοβαρεύει.
Επίσης για να την βρίζουν άγνωστα προφίλ, δεν είναι απόδειξη, αλλά ίσως μια ένδειξη ότι χτυπάει και φεύγει.

Για το δεύτερο δεν ξέρω τι ισχύει.. Στο κομμάτι αρραβωνιαστικού , μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι αλήθεια.. Άφησε την πόλη της και μετακόμισε στο νησί που έμενε αυτός , μένανε μαζί μέχρι που ήρθε το τέλος , αλλά εφόσον έχει την δουλειά της πλέον εδώ , μένει και εδώ...

Ξανά γράφω δεύτερο γιατί πάτησα καταλάθος καταχώρηση. Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που λες αν και δεν θα το μάθω ποτέ. Σκέψου έμαθα ότι είναι με έναν πολύ μικρότερο της πλέον. Είμαι σίγουρος βέβαια ότι δεν τη γεμίζει αυτό αλλά δεν ξέρω και το κάνει.. Σκέψου έμεναν Πάτρα με τον πρώην της , εκεί γνωρίστηκαν , συζούσαν εκεί μαζί μέχρι που ήρθαν στο νησί που μένει αυτός διότι ήταν η δουλειά του τέτοια και μετά έγινε ότι έγινε.. Τι να πω , είμαι απίστευτα μπερδεμένος και στεναχωρημένος με την όλη κατάσταση. Ίσως τελικά όντως να ήθελε και να μην της βγήκε αλλά το μπλόκ δεν το καταλαβαίνω. Γιατί εμένα και όχι κάποιους άλλους πριν από μένα όπου δεν ένιωθε και τίποτα για αυτούς σε σχέση με ότι έγινε μεταξύ μας. Και ο ηλίθιος σκέφτομαι τόσο καιρό να κάνω μια επαναπροσέγγιση.. Θα φάω τα μούτρα μου σίγουρα αλλά επειδή έκανα και εγώ κάποιες μαλακιτσες είπα να κάνω μια νέα εμφάνιση αλλά μου άναψες φυτίλια ρε συ ανώνυμε με αυτά που είπες 😳

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ