ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2014 | 17:14

Αντιμετώπιση φίλης με παθολογικά ψέματα.

Τι να κάνω είχα χρόνια φίλη μου τελευταία χρισκόμαστε συχνότερα. Πάντα έλεγε ψέματα αλλά η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Λέει διάφορα ψέματα και έχει χτίσει μια ψεύτικη ζωή. Το θέμα είναι ότι όλοι σχεδόν οι γνωστοί και φίλοι την πιστεύουν αλλά εγώ την ξέρω απο μικρή και μένω σχεδόν δίπλα στο σπίτι της.Ψέματα του τύπου. 20 χρονών έβγαλε το πανεπιστήμιο και ότι το τελείωσε πιο νωρίς γιατι ήταν καλύτερη μαθήτρια και της το δώσανε. Τώρα πάει σε δεύτερη σχολή λέει εδώ και ένα χρόνο χωρίς εξετάσεις και τελειώνει φέτος. Δεν έχει πάει ποτέ να δώσει, στις πανελλήνιες δεν ειχε περάσει πουθενά. Της λέω δεν γίνεται κάτι τέτοιο και αρχίζει άρρωστα επιχειρήματα να με πείσει. Οκ δεν συνεχίζω να μη μαλώσουμε. Φαντάζεται ότι σπουδάζει ενώ η ξαδερφή μου είναι στην ίδια σχολή και μ λέει δεν υπάρχουν αυτά που λέει. Λέει ότι είναι σε συγκρότημα, λέει ότι πάει για ψάρεμα. Λ¨εει ότι είναι στον ορειβατικό σύλλογο και ανεβαίνει βουνά. Ότι έχει ρίζες απο τον Μ. Αλέξανδρο (καμια σχέση). Λεει ότι έχει ταξιδέψει παντού ενώ το πιο μκαρύ ταξίδι της είναι μέχρι τη παραλία. Κάνω ότι τα τρώω για να την αφήσω να ζει στον πλασματικό κόσμο της γιατί αλλιώς τη βλέπω να παθαίνει νευρικό κλωνισμό.Αλλά δεν μπορώ άλλο, έλεος πια, έχω αγανακτήσει, βγαίνω και ακούω όλο ψέματα ψέματα ψέματα τα οποία όχι μόνο δεν είναι αθώα αλλά βλάπτους άλλα άτομα και προσωπικότητες.Η ζωή της είναι σε μια σύγχυση. Λέει ότι είναι με το αγόρι της για καφέ της λέω που μου λέει Λειβαδιά, μετά απο λίγο λέει Λαμία και μετά απο μια βδομάδα όταν τη ρωτάω πως πέρασε Λαμία ή Λειβαδιά το ξεχνάει και της ξεφεύγει ότι δεν πήγε. Μα καλά δεν μου είπες ότι πήγες;;; ΑΑΑΑΑ μου απαντάει για τη προηγούμενη βδομάδα λες; Εγώ νόμιζα έλεγες για χθες ρε. Ναι πήγα ήταν η απαντησή της και εκεί νομίζει ότι το μπάλωσε ενώ εκτείθεται. Δεν ξέρω κι εγώ τι κάνει και που πάει. Όλο ψέμα ψέμα ψέμα. Δυστυχώς το αγόρι της τα έχει χάψει πολύ καλά όλα αυτά που λέει αλλα ο καημένος μόλις έρθει η στιγμή και μάθει την αλήθεια για΄τι κάποια στιγμή θα μαθευτεί δεν υπάρχει περίπτωση, δε ξέρω τι θα κάνει.Προσπαθώ να απομακρυνθώ, δεν μπορώ άλλο αυτή την άρρωστη κατάσταση και δεν το διασκεδάζω καθόλου όπως μου είπε ένας φίλος μου να κάνω. Πως να το αντιμετωπίσω; Κανένας με παρόμοια εμπειρία; ΚΑνένας ψυχολόγος ρε παιδιά να μας πει τι συμβαίνει με αυτά τα άτομα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αχ από τη μια χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη με τέτοια φίλη και από την άλλη λυπαμε που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Σταμάτα να κάνεις παρέα με κείνη γιατί τέτοια άτομα δεν αξίζουν και μας έχουν φλομωσει στο ψέμμα. Εμένα μια φίλη μου μου είπε ότι έχει πάρει ένα πτυχίο αγγλικών ενώ έδινε τρίτη φορά για να πάρει το προηγουμενο.