ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2021 | 21:40

Άνθρωπε

Δεν είναι κακο να βγάλεις μια σελφι, δεν είναι κακο να δείξεις την πρόοδο που έκανες στον γυμναστήριο η τι ωραίο φαγητό έφαγες σήμερα. Αλλά είναι κακό να σε νοιάζει μόνο αυτό καί να αδιαφορείς για ότιδηποτε άλλο. Να βλέπουμε αδέσποτα στο δρόμο καί να μην μας καίγεται καρφί. Ο γείτονας/ συγγενείς μας να μας έχει ανάγκη καί εμείς απλά να θέλουμε να βγούμε μια έξοδο. Να δώσεις 5 ευρώ για 1 καφε αλλά να μην δώσεις 1 ευρώ σε κάποιον που έχει ανάγκη. Να σου ζητάει μία χάρη ο γονιός και να λες πάντα δε μπορώ αλλά αμάν σου το ζητήσει κάποιος άλλος το κάνεις για να φανείς. Να θυμάσαι σε αυτό τον πλανήτη είμαστε απλά περαστικοί να σέβεσαι να αγαπάς να εκτιμάς έτσι θα είσαι πολύ ποίο χαρούμενος και γεμάτος!!!
4
 
 
 
 
σχόλια

Είναι συγκινητικό και αισιόδοξο όταν διαπιστώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι με βάθος και ουσία σε θέματα ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης. Υπέροχη εξομολόγηση!