ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2022 | 13:22

Άλλο

Το συμπαθώ έναν άνθρωπο και άλλο τον έχω μέσα στα πόδια μου. Ο αδερφός του άντρα μου μάλλον δε νιώθει. Χθες το βράδυ καθόταν στην άκρη του κρεβατιού και έβλεπε βίντεο, ξάπλωσα στο ίδιο κρεβάτι και ήρθε και ο άντρας μου,μπήκαμε μέσα στις κουβέρτες. Ο αδερφός του εξακολουθούσε να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού και να βλέπει βίντεο στο ίντερνετ,εμείς βλέπαμε μια σειρά στην τηλεόραση. Γελαγε μόνος του και σχολίαζε το βίντεο που έβλεπε αλλά ανέβασα την ένταση της τηλεόρασης μπας και πάρει χαμπάρι. Παιδιά τίποτα. Τι άλλο να κάνεις για να καταλάβει ο άλλος ότι είμαστε ζευγάρι και δεν έχει δουλειά στα πόδια μας το βράδυ; Ε δεν αντέχω άλλο.
8
 
 
 
 
σχόλια

Καλέ τι κάνει αυτός εκεί ο συμπέθερος?
Χμ 🤔
Δεν δοκιμάζετε ν' αρχίσετε τίποτα ερωτικές περιπτύξεις εκεί πέρα μπας και στροφάρει και ξεκουμπιστεί απ' την κρεβατοκάμαρα σας??

Μπορείς να ρυθμίσεις στο κινητό του την υπενθύμιση “it’s bedtime”, ώστε να μην ξεχνιέται το παιδί και να ξέρει πότε πρέπει να αφήσει τα παιχνίδια του στην άκρη και να ξαπλώσει μαζί σας για ύπνο χαχα

Στον αδερφό του άλλου δε μπορώ να πω έτσι. Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου του είπε αφού έφαγαν να κάνει ένα τσιγάρο και να κοιμηθούμε και αυτός μπαστακωθηκε.

Αχ επειδή τα πέρασα ένα θα σου πω μιλά. Και όχι μόνο εσύ ο άντρας σου είναι αυτός που πρέπει να πάρει τα ηνία στα χέρια του και να μιλήσει! Ο λόγος που χωρισαμε ήταν ο αδερφός του! Όλη μέρα στο δωμάτιο μας, στο κρεβατι μας, εμπαινε χωρίς να χτυπάει πόρτα ποτέ, μέχρι και γυμνή με είδε και στο τέλος πήγε να μου σηκώσει και χέρι και ο δικός μου τίποτα. Ε αυτό ήταν, παραπαει, τα μάζεψα και έφυγα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ