ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2019 | 00:15

Αχ και να ήμουν 20

Στεναχωριέμαι γιατί έφτασα λίγο πριν τα 33 με δύο γέννες ένα πλέον χαλασμένο σώμα,ένα μαλλί που τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνω να φτιάξω, βέβαια οταν φτιαχνομαι ακόμα και για να πάω στη δουλειά δεν περνά απαρατήρητη,να κάνω πως δεν τρέχει τίποτα ενώ ξέρω πως ο άντρας μου κοιτάζει,συνομιλεί και ίσως βγαινει με κοπέλες που γνωριζευ στο διαδίκτυο. Ξέρετε απ' αυτές με τα 40 φίλτρα και του 8000 φίλους. Δεν παραδέχεται τίποτα βέβαια, ακόμα κι όταν μιλάω με αποδείξεις. Μερικές φορές απλά το βουλωνω η δεν ψάχνω γιανα μην διαλύσω το σπίτι μου,άλλες πάλι δεν αντέχω αλλά δίκιο δε βρίσκω.ποσο μας πληγώνει αυτό αλλά και τι να κάνουμε; Σίγουρα δεν είναι η μόνη που βιώνει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να ακούσω κι άλλες εμπειρίες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, τα 40 φίλτρα και οι 8000 φίλοι δεν είναι κάιτ απαξιωτικό, ούτε έχει λιγότερο ήθος ένας τέτοιος άνθρωπος. Δε θα διαλύσεις ΕΣΥ το σπίτι σου αν παραδεχτείς οτι ο άντρας σου δε φέρεται σωστά. Δεν είναι δική σου ευθύνη η συμπεριφορά του και ακόμα και αν δε μιλούσε με γυναίκες, μπορεί να είχε 'διαλυθεί' το σπίτι επειδή δεν ταιριάζατε πια. Το θέμα είναιε συ τι θεέλεις και το μπορείς να κάνεις. Η ζω΄σου δεν τελείωσε και ανάλογα την οικονομική δυνατότητα, μπορείς να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα.
Ωραία οικογένεια έχετε φτιάξει... Μπράβο!Τί να σου πω κοπέλα μου; Εγώ όταν αντιλήφθηκα ότι η άλλη μεριά όχι απλώς δεν κάνει προσπάθειες εξομάλυνσης, αλλά ίσα ίσα σαμποτάριζε την κατάσταση ακόμη περισσότερο, πήρα τις προφανείς αποφάσεις.Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην εμφάνισή σου. Το πρόβλημα βρίσκεται στην αδιαφορία του λεγόμενου άντρα σου και στο πώς επιτρέπεις εσύ να βαλτώνει μια κατάσταση για χάρη της κατ' όνομα και μόνο οικογένειάς σας. Καλή φώτιση!
Σίγουρα δεν είσαι η μόνη, όλα τα ζευγαρια περνανε κρίσεις.Δίνεις την εντύπωση οτι τα έχεις αναλάβει όλα εσύ, και γίνεσαι χίλαι κομμάτια να τα προλάβεις όλα. Μοιράσου τις ευθύνες με τον άντρα σου, άφηνε του κάποιες φορές τα παιδιά για να έχεις χρόνο να περιποιηθείς τον εαυτό σου, και φρόντισε εσένα. Απόκτησε ανεξάρτητη κοινωνική ζωή, βγαίνε που και που μόνη με τις φίλες σου.Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους αλλους, μπορούμε ομως να αλλάξουμε τον εαυτό μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που δε μας αρέσουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ