Ο σεφ Γιώργος Κόντας μετατρέπει σε αναπάντεχες εκπλήξεις τα πιάτα της ελληνικής παράδοσης, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει όριο στη γαστρονομία του τόπου μας.
Η πατάτα καταφθάνει σε τσουβαλάκια απευθείας από τον παραγωγό στην κουζίνα της Αυλής, κόβεται στο χέρι και τηγανίζεται με σχολαστική προσοχή μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας.
Το JAYONT δημιούργησε μέσα στο κατάστημα ένα social corner με τα ιστορικά αρχεία της πρώτης επιχείρησης που δραστηριοποιήθηκε εκεί, με την ονομασία ΚΑΦΕΟΙΝΟΠΩΛΕΙΩΝ «Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» του Φραντζέσκου Μονογυιού.