Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
CITY GUIDE
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αναζήτηση
SHARE
TWEET
CITYGUIDE
LIFO SHOP
ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
THE GOOD LIFO
LIFOLAND
CITY GUIDE
ΑΜΠΑ
PRINT
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ελλάδα
Διεθνή
Πολιτική
Οικονομία
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
TV & Media
Tech & Science
European Lifo
CULTURE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οθόνες
Μουσική
Θέατρο
Εικαστικά
Βιβλίο
Αρχαιολογία & Ιστορία
Design
Φωτογραφία
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ιδέες
Στήλες
Guests
Επιστολές
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μόδα & Στυλ
Γεύση
Υγεία & Σώμα
Ταξίδια
Συνταγές
Living
Urban
Αγορά
PODCASTS
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μικροπράγματα
Fake News
Ρώτα με ό,τι θες
Αληθινά Εγκλήματα
Ιστορία μιας πόλης
Άννα Κ.
Ηχητικά Άρθρα
Ο επόμενος κόσμος
The Review
LiFO Politics
Βιβλία και Συγγραφείς
Μέρες
Plus
Επιλογές
Θέματα
Videos
Αφιερώματα
Ζώδια
Εξομολογήσεις
Blogs
Οι Αθηναίοι
Απώλειες
Lgbtqi+
NEWS
ΓΕΥΣΗ
ΣΙΝΕΜΑ
ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΧΝΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΒΙΒΛΙΟ
ΠΑΙΔΙ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
I WAS THERE
TRAILERS
more
ΓΕΥΣΗ
ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
BARAONDA
BARAONDA
ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
210 6441778, 210 6444308
ΧΑΡΤΗΣ
0
•••
0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Bar-restaurant με mainstream διαθέσεις και τάσεις πολυτέλειας. Το μενού, σε επιμέλεια του βραβευμένου chef Μιχάλη Ντουνέτα εστιάζει στη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα.
Locate
BARAONDA
0
•••
0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα του lifo.gr
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΙΑ FOOD LOVERS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΑ
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ
Έξι ελληνικά ερυθρά κρασιά για τον φετινό χειμώνα
Δημήτρης Κούμανης |
8.2.2023
Πώς να φτιάξετε τα ευκολότερα τυροπιτάκια
TwoMinutes Angie |
7.2.2023
Μόνο γυναίκες στην κουζίνα του Lost
Ζωή Παρασίδη |
5.2.2023
Οι παραδοσιακές πίτες του Σταμάτη στο Περιστέρι
Δώρα Μάστορα |
4.2.2023
Γιάννης Κίκιρας: «Μας αρέσει να εξελισσόμαστε κι όταν αυτό έχει αποδοχή, μας είναι αρκετό»
Λίνα Ιντζεγιάννη |
3.2.2023
3 ελληνικά οινοποιεία που παράγουν εκλεκτό ξίδι και 4 συνταγές που το αναδεικνύουν
TwoMinutes Angie |
2.2.2023
Monk’s Beard: Επιτέλους, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης μαγειρεύει στην Αθήνα
Ζωή Παρασίδη |
1.2.2023
Morning Bar: Εκεί όπου η Αθήνα απολαμβάνει ένα διαφορετικό πρωινό
Ζωή Παρασίδη |
31.1.2023
11 κλασικά ελληνικά vegan πιάτα σε αθηναϊκά εστιατόρια και ταβέρνες
Ζωή Παρασίδη |
30.1.2023
Στο μαγειρείο του Αντωνόπουλου στην Αριστοτέλους
Δώρα Μάστορα |
29.1.2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ