Το Moonlight Boutique γιορτάζει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του με ένα μεγάλο οuterspace party

Το Moonlight Boutique γιορτάζει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του με ένα μεγάλο οuterspace party! Facebook Twitter
0

Tην Πέμπτη 26 Μαΐου, από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ, η οδός Λαοδίκης στη Γλυφάδα θα μετατραπεί σε ένα space boho χώρο αφιερωμένο  στο Moonlight Boutique.

Κι όταν λέμε party, εννοούμε party. Με DJ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, live σαξόφωνο τον Tομ Γιαννακόπουλο, δροσερά καλοκαιρινά cocktail και εκλεκτά finger food εδέσματα. Οι bartenders του Wagon Bar έχουν δημιουργήσει, ειδικά για το πάρτι του Moonlight Boutique, signature cocktails που θα σε ταξιδέψουν.

Μη διστάσεις να τα ζητήσεις και απόλαυσέ τα, χαζεύοντας την βιτρίνα  που φιλοξενούν μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών όπως της Vassia Kostara, Nadia Rapti, ΒitterCocoa, Apyes, Esiot, Nidoleda, Salt & Pepper, Emma Swimwear και πολλών ακόμα σχεδιαστών.

Ραντεβού, λοιπόν, την Πέμπτη 26 Μαΐου για ένα αξέχαστο party.

Προτάσεις εξόδου
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τhe Meet Market στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Προτάσεις εξόδου / Τhe Meet Market: Μια καλοκαιρινή γιορτή δημιουργικότητας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί συγκεντρώνονται κάτω από την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου, για να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους.
THE LIFO TEAM
beautiful south

Προτάσεις εξόδου / «Beautiful South»: Μια έκθεση στο King George Hotel

Η έκθεση θα αναδείξει τη διπλή ταυτότητα του ξενοδοχείου ως ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία και σημεία συνάντησης της Αθήνας και ταυτόχρονα ως ένας από τους χώρους που επιχειρεί να γεφυρώσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
THE LIFO TEAM
11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Προτάσεις εξόδου / Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: 11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Νέες καλλιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες δημιουργούν και παρουσιάζουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο performances σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) από την Κυριακή 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ