Έρχεται το πιο σουρεαλιστικό party του καλοκαιριού και είναι όλοι καλεσμένοι στο zerOpoint της πόλης

Ετοιμάσου για την πιο surreal βραδιά της ζωής σου, στις 12 Ιουλίου, στο Noah Athens, εκεί όπου η πόλη γίνεται νησί, το αστικό τοπίο κήπος, η μουσική ταξίδι και η διασκέδαση το απόλυτο zerOpoint του καλοκαιριού, powered by glo

ADVERTORIAL

 

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η διάθεση για party έχει χτυπήσει κόκκινο. Λογικό. Βρίσκεσαι στην πόλη, ενώ θέλεις να είσαι στο νησί, δουλεύεις ενώ θέλεις να είσαι στην παραλία και έχεις στο χέρι ένα καφέ, ενώ τρελαίνεσαι για ένα κοκτέιλ τίγκα στα παγάκια και στα summer fruits.

 

Το party που έχεις στο μυαλό σου, το έχει ήδη οργανώσει το glo. Ετοιμάσου για την πιο surreal βραδιά της ζωής σου, στις 12 Ιουλίου, στο Noah Athens, εκεί όπου η πόλη γίνεται νησί, το αστικό τοπίο κήπος, η μουσική ταξίδι και η διασκέδαση το απόλυτο zerOpoint του καλοκαιριού.

 

Έρχεται το πιο σουρεαλιστικό party του καλοκαιριού και είναι όλοι καλεσμένοι στο zerOpoint της πόλης

 

Στα decks ο resident DJ @PAN του Alemagou φέρνει τη Μύκονο στην Αθήνα, με Deep House & Ethnic μουσικές και με όλα τα vibes των διακοπών που έχουν καρφωθεί στο μυαλό σου και δε σε αφήνουν μέρα-νύχτα να βρεις ηρεμία.

 

Στο απόλυτο party του καλοκαιριού, το glo, που λατρεύει τις αντιθέσεις, γιορτάζει τη μοναδικότητα, απολαμβάνει τα αναπάντεχα, τρελαίνεται για αντιθέσεις και αποθεώνει τον σουρεαλισμό και ό,τι τον αντιπροσωπεύει. Και όλα αυτά, ξέρει να τα κάνει υλικό για ένα καλοκαιρινό party που έχει σκοπό να αφήσει εποχή και να παρακινήσει όλους να ζήσουν το πιο αντισυμβατικό βράδυ της ζωής τους.

 

Ένα party που δεν πρέπει για κανένα λόγο να το χάσεις, γιατί θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψεις το zerOpoint σου και να εκφράσεις ελεύθερα όλα τα αντίθετα σου, όλα τα εκείνα που φαίνονται να μην ταιριάζουν, αλλά με έναν τρόπο μαγικό οδηγούν πάντα στο ένα σημείο, στο σημείο μηδέν σου, στο zerOpoint σου.

 

glo: Έρχεται το πιο σουρεαλιστικό party του καλοκαιριού και είναι όλοι καλεσμένοι

 

Είσαι έτοιμος να το ζήσεις με τον πιο αντισυμβατικό εαυτό σου; Θέλεις για μια νύχτα να τα ξεχάσεις όλα και να θυμάσαι μόνο πως ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις ένα καλοκαίρι είναι να το νιώσεις με όλο το zerOpoint σου;

 

Μπες εδώ, πάρε την πρόσκλησή σου, ετοιμάσου να μπεις στον κόσμο του glo, του P Α Ν και του Noah, και πάρε μαζί σου όποιον άλλον το ζει surreal.

Οδηγός Διασκέδαση
 
 
 
 
Δώρα Μάστορα

Η Δώρα Μάστορα αγαπάει τις ιστορίες φαγητού, τα στρωμένα τραπέζια, τα πρόσωπα των μαγείρων όταν δημιουργούν και τα συναισθήματα που γεννιούνται με μια γεύση ή μια εικόνα ενός πιάτου. Δημοσιογράφος και food stylist, ταξιδεύει και δοκιμάζει ό,τι τρώγεται ή ό,τι χορταίνει την ψυχή και το μάτι. Email: paspantou4@gmail.com /// Instagram: @paspantou4