Το ανανεωμένο Island Athens Riviera καλωσορίζει το καλοκαίρι

Η νέα εποχή του Island είναι εδώ, σε έναν χώρο ανανεωμένο, γεμάτο αισιοδοξία και χαμόγελα και θα την απολαύσουμε όλοι μαζί. Στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρα.

The LiFO team, 24.6.2022 | 18:18

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μοναδικό. Tο Island Athens Riviera υποδέχεται φέτος λαμπερά διεθνή ονόματα, μεγάλους DJs και events που θα αφήσουν εποχή. Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρα αποτελεί προορισμό και κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα club – restaurant παγκοσμίως.

 

Island Athens Riviera:

 

Ό χώρος ανανεωμένος σε ανοιχτόχρωμους τόνους, με κυρίαρχο το ελληνικό στυλ στην αρχιτεκτονική, αλλά και με αισθητές αλλαγές στην διακόσμηση και το ύφος του τη φετινή χρονιά, καθιερώνει τα trends όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. H κουζίνα κινείται σε υψηλά επίπεδα, σταθερά υπό την καθοδήγηση του executive chef Νίκου Σκλήρα, που φέτος διακρίθηκε από το Michelin Guide για τις επιδόσεις του. Οι έμπειροι mixologists και bartenders του Island έχουν δημιουργήσει ευφάνταστα καλοκαιρινά cocktails ενώ το sushi corner εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα διεθνώς.

 

Island Athens Riviera:

 

Οι βραδιές φέτος στο Island είναι σκηνοθετημένες σε διαφορετικές θεματικές. Οι Τρίτες είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία, ενώ οι Τετάρτες με το “Imani” μας ταξιδεύουν στην Ανατολή, με ethnic πιάτα, ποικιλία γεύσεων nargile και live μουσική με τους Constantin Nasiri & Τhe Βand. Το “Infinity” κάθε Πέμπτη φιλοξενεί μεγάλους διεθνείς και Έλληνες DJs της melodic techno σκηνής σε ένα set up που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα club του εξωτερικού. Ame, Trikk, Denis Horvat, Jimi Jules, Lehar είναι κάποιοι από τους DJs που θα φιλοξενηθούν φέτος στα decks του Island. Οι Κυριακές με το ανανεωμένο απογευματινό πάρτι “Jafari” που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός – φιλοξενεί και φέτος μεγάλα ονόματα της techno – spiritual house μουσικής σκηνής όπως Who Made Who, Agents Of Time και Bedouin.

 

Island Athens Riviera:

 

Η νέα εποχή του Island είναι εδώ, σε έναν χώρο ανανεωμένο, γεμάτο αισιοδοξία και χαμόγελα και θα την απολαύσουμε όλοι μαζί. Στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρα.

 

Island Athens Riviera

27ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου, 166 72 Βάρκιζα, Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τ: +30 210 96 53 563 – 564 | +30 210 89 25 101

www.islandclubrestaurant.gr/

Οδηγός Διασκέδαση