Kαθώς η Τέσα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη, όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως
Μετά από πολλές προσπάθειες, η Τζούλι Ρίβερς μένει τελικά έγκυος και μετακομίζει μαζί με τον άντρα της στο νέο τους σπίτι, έτοιμοι να ξεκινήσουν την οικογένεια τους. Ωστόσο, ένα γιορτινό βράδυ παίρνει μια αναπάντεχη τροπή και εκείνη καταλήγει στο νοσοκομείο. Αναγκασμένη να περάσει τις επόμενες οκτώ εβδομάδες στο κρεβάτι και με τον σύζυγό της να δουλεύει ατελείωτες ώρες, η μονοτονία της σύντομα θα αντικατασταθεί από ενοχλητικούς ήχους και απόκοσμες εικόνες.
Σε ένα απόμερο νησί της Ιρλανδίας δυο καρδιακοί φίλοι βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν ο ένας αποφασίζει ξαφνικά να διακόψει τη φιλία τους και ο άλλος προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση τους, αρνούμενος να αποδεχθεί το «όχι» ως απάντηση.
Πρωταγωνιστούν: Έντεν Νταμπρίν, Γκουστάβ ντε Βέελε, Έμιλι Ντεκέν
Δύο 13χρονα αγόρια, ο Λεό και ο Ρεμί, περνούν το καλοκαίρι τους παίζοντας τους ιππότες και βοηθώντας τους γονείς του πρώτου στις αγροτικές εργασίες. Κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί, αλλά στην αρχή της σχολικής χρονιάς η φιλία τους διακόπτεται εξαιτίας ενός βίαιου γεγονότος.
Οι υπερήρωες συνεργάτες Σκοτ Λανγκ και Χόοπ Βαν Ντάιν επιστρέφουν στις περιπέτειές τους σαν Ant-Man και Wasp. Οι δυο τους, με τους γονείς της Χόουπ, Χανκ Πιμ και Τζάνετ Βαν Ντάιν, και την κόρη του Σκοτ εξερευνούν τον Κβαντικό Κόσμο, αλληλεπιδρούν με παράξενα πλάσματα και ζουν μια περιπέτεια πέρα από κάθε φαντασία.
Με μια ετοιμόρροπη καφετέρια στα όρια της εξαφάνισης και τις ζωές τους στάσιμες, δύο αδερφές συνωμοτούν ενάντια στην ετοιμοθάνατη, πλούσια θεία τους με την ελπίδα να πάρουν την κληρονομιά της. Αλλά, όπως θα διαπιστώσουν σύντομα, δεν είναι οι μόνες στην οικογένεια με παρόμοιο σχέδιο.
Στο Παρίσι, η Σάρα (Ζιλιέτ Μπινός) βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα σε δυο άντρες: ο ένας είναι ο σύντροφος της στη ζωή, Ζαν (Λιντόν) και ο άλλος είναι ο καλύτερος του φίλος (Κολίν) – και άλλοτε εραστής της.