π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος: Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα

Ένα βιβλίο για την κρυμμένη ομορφιά της ζωής κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

NEWSROOM,3.12.2021

«Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

 

Η ζωή μας διαμορφώνεται πάνω στα τραύματά μας. Ό,τι ζούμε είναι απώλειες που είτε τις μεταμορφώσαμε σε ζωή είτε έγιναν η κόλασή μας. Η ζωή μας ολάκερη είναι μια μάχη να μετατρέψουμε και να μεταπλάσουμε το σκοτάδι σε φως. Αυτό είναι το στοίχημα της ζωής μας, πώς το τραύμα θα γίνει θαύμα. Πώς η πληγή θα γίνει ζωή. Μία από τις βασικές αιτίες που ο Θεός επιτρέπει μια δοκιμασία είναι για να συναντηθούμε με το τραύμα μας. Το θαύμα έρχεται όταν δεν το περιμένεις, γιατί δεν είναι θέαμα, αλλά θέα στη θεραπεία της ύπαρξής μας.

 

Το Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα είναι το νέο βιβλίο του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου για το πώς τα ψυχικά τραύματα μπορούν να μεταμορφωθούν σε δύναμη και ζωή. Ποιος είναι ο ρόλος της ρουτίνας στην πραγματοποίηση των επιθυμιών και των ονείρων μας; Με ποιους τρόπους θα μεταμορφώσουμε την πληγή σε δημιουργία, φως, χαρά, σχέση, έρωτα, αγάπη; Όλοι έχουμε ζήσει περιόδους στη ζωή μας που αισθανόμαστε ότι κάποιος μας έχει βάλει στο στόχαστρο. Η μία δοκιμασία διαδέχεται την άλλη και όλα μας φαίνονται μαύρα. Ποιες είναι, όμως, οι αιτίες που μας οδηγούν στην απόγνωση;

 

Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος μας καλεί να μάθουμε να μιλάμε και να εκφραζόμαστε. Να μοιραζόμαστε εμπειρίες και καταστάσεις που μας πληγώνουν, μας θυμώνουν και μας δυσκολεύουν τη ζωή. Το Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα είναι ένα βιβλίο-οδοδείκτης για να ανακαλύψουμε την ομορφιά στον κόσμο, στον συνάνθρωπο αλλά κυρίως στον εαυτό μας. 

 

Το «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Αρμός σε όλα τα βιβλιοπωλεία. 

Αναζήτησέ το online στο www.armosbooks.gr και κέρδισε δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 20 ευρώ. 


Facebook:
armos.ekdoseis.ekdiloseis, Instagram: armosbooks 


 

«Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

«Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Εκδόσεις: Αρμός
Σελίδες: 176