Ιστορίες Πηλού 2022: Έκθεση γλυπτικής κεραμικής «Αποτυπώματα»

Μια έκθεση που οργανώνει και επιμελείται η εικαστικός – κεραμίστρια Μαριλένα Μιχοπούλου, μαζί με την ομάδα τέχνης «Terractiva».

The LiFO team, 23.5.2022 | 18:59

Ο χώρος τέχνης «Μελάνυθρος», φιλοξενεί  τις «Ιστορίες Πηλού (3)», με τίτλο «Αποτυπώματα», μια έκθεση που οργανώνει και επιμελείται η εικαστικός – Κεραμίστρια Μαριλένα Μιχοπούλου, μαζί με την ομάδα τέχνης «Terractiva», μια ομάδα καλλιτεχνών που δημιουργούν και πρωτοπορούν κάθε φορά με οδηγό το ταλέντο, το πάθος και τις εμπνεύσεις τους.

 

Τα «Αποτυπώματα» φωτίζουν τις αποδείξεις της ύπαρξης, καθώς η ταυτότητα του διερχόμενου, περνά μέσα στο χρόνο, αφήνοντας τη σφραγίδα του, ανεξίτηλη. Η Μαριλένα Μιχοπούλου, με το νέο έργο της «Κύκλοι ζωής», δίνει έμφαση στη ροή της ζωής. Η νέα της δημιουργία, ανήκει στη σειρά των «Σπονδύλων» και φανερώνει το πέρασμα από την παιδική ηλικία, στην ενηλικίωση και την ωρίμανση στη συνέχεια.

 

Ιστορίες Πηλού 2022 Έκθεση Γλυπτικής Κεραμικής «Αποτυπώματα»

 

«Μαρτυρίες του παρελθόντος, αφήνουν στο παρόν το σημάδι τους και αποδεικνύουν ότι κάποτε υπήρξαμε».

 

Η έκθεση «Αποτυπώματα» κάνει τα εγκαίνιά της την Τετάρτη, 8 Ιουνίου στις 18.00 και διαρκεί έως τις 2 Ιουλίου.

Ώρες Λειτουργίας:

Τρίτη – Παρασκευή 17.30 – 21.00,

Σάββατο 11.00 – 14.30.

 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Λασκαρίνα Γιακουμάτου, Αλίν Δικαιούλια, Μίρκα Δραπανιώτου, Μάγκυ Ιωάννου, Φανή Μεταξά, Ρένα Μεταξά, Μαριλένα Μιχοπούλου, Κατερίνα Μπάκλη, Νέλλη Νατζαρή Λεόν, Έλλη Σοφιανοπούλου, Έλενα Σταθοπούλου, Φούλα Στρατηγάκη,  Δήμητρα Σταύρου, Brenda Urlichsen, Έλκη Φωτιάδου.

Χώρος Τέχνης

«Μελάνυθρος»

Ζάππα 4, Καλλιμάρμαρο

210 3636904, info@melanithros.gr

Fb: @melanithros

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός