Μεγάλη χιονόμπαλα φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις

Μεγάλη χιονόμπαλα φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις Facebook Twitter
«Όχι άλλο επιτελικό κράτος, γκώσαμε!»
0

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ και έχω βγει από την Αττική Οδό εικοσιέξι φορές, μόλις άκουσα ότι σήμερα δεν θα έχει διόδια, έβαλα το ξυπνητήρι στις τέσσερις και έχω βαλθεί να τους εκδικηθώ τους κερατάδες, μόνο από τα διαφυγόντα κέρδη από μένα θα χρεοκοπήσουν. Μπαίνω από Κηφισίας και βγαίνω από Κύμης και δώσ' του ξανά. Καλού κακού βέβαια νοίκιασα μια τζιπάρα τετρακίνητη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να αποκλειστώ λόγω υπερβολικής ηλιοφάνειας.

• Πέρα από την πλάκα, μπράβο στον πρωθυπουργό μας που φρόντισε να αποζημιωθούν οι αποκλεισμένοι με €2.000, ήδη πουλιούνται στη μαύρη μαϊμού αποδείξεις διοδίων με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου στα €1.000 από συμπολίτες μας με έντονη αίσθηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Βέβαια οι αποκλεισμένοι της Μεσογείων νιώθουν κάπως αδικημένοι αλλά ας πρόσεχαν να μην ήταν τσαμπατζήδες και να πηγαίνουν από δρόμους ελεύθερης πρόσβασης. Αν όμως μπουν διόδια σε όλους τους δρόμους της πρωτεύουσας, θα μπορούν στον επόμενο χιονιά να αποζημιωθούν όλοι οι Αθηναίοι, λύσεις υπάρχουν.

• Πιο πολύ κι από τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό λυπάμαι τους τσάτσους της Ν.Δ. στο Twitter που πρέπει να δικαιολογούν την κυβερνησάρα τους σε αυτό το διαπλανητικό φιάσκο. Βγήκε ο Μητσοτάκης σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα και ζήταγε συγγνώμη, αλλά οι πιστοί οπαδοί του επιτελικού κράτους εκεί, φταίει ο καιρός, η κλιματική κρίση, η ΕΜΥ, ο υποστράτηγος χιόνι, η μοίρα μας η σακατεμένη, μόνο ο Γεραπατρίτης δεν φταίει αφού μιλάει καθαρεύουσα σε slow motion.

Το μεγαλύτερο ατού του Μητσοτάκη παραμένει η προηγούμενη τετραετία του Τσίπρα, που και μόνο η ανάμνησή της σε κάνει να βλέπεις τον Αδώνι σαν Αντενάουερ, αλλά αν συνεχίσει έτσι, το μόνο που θα καταφέρει είναι η άνοδος του ΚΙΝΑΛ, και το μεγαλύτερο επίτευγμα του πρωθυπουργού θα είναι ότι ανέστησε έναν πεθαμένο.

• Δικαιώθηκε και η επιλογή του να βάλεις υπουργό πολιτικής προστασίας έναν Κύπριο, που ό,τι γνώση έχει για την Αθήνα την απέκτησε οργώνοντας τους δρόμους της για να βρει καλές σεφταλιές. Όχι ότι φταίει ο άνθρωπος, αλλά για την ώρα παλεύει να μάθει να οδηγεί σε αριστεροτίμονο αμάξι.

Μεγάλη χιονόμπαλα φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις Facebook Twitter
«Συγγνώμη»

• Έλαμψε και το άστρο του κυρίου Πατούλη βέβαια, όπως σε κάθε άλλη περίσταση. Ευθυτενής, ανδροπρεπής, μάγκας, τα πήγε τόσο καλά που αναγκάστηκε να κλειδώσει τον λογαριασμό του στο Twitter για να σταματήσει τον ποταμό από μπινελίκια αγανακτισμένων Αθηναίων που δεν αρκέστηκαν στο γεγονός ότι ο Γιώργαρος απέτρεψε πολικές αρκούδες να βγουν στην Κηφισίας και είχαν την απαίτηση να μπορούν να βγουν από το σπίτι τους μετά από 3 μέρες. Πού να πας ρε φίλε, κάτσε στα αυγά σου να δεις MasterChef, επέστρεψαν οι μπαλοτίνες.

• Μας έχουν ζαλίσει με την αριστεία, την ατομική ευθύνη και το επιτελικό κράτος άνθρωποι που σε λίγο θα κάνουν το snowboard υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία, λες και ατομική ευθύνη δεν είναι και να παραιτηθείς όταν αποδεδειγμένα τα έχεις κάνεις μπουρδέλο. Ο πρωθυπουργός έχει τη φήμη ότι δεν αποφασίζει εν θερμώ αλλά κάποιος να του πει ότι έξω έχει δύο βαθμούς Κελσίου.

• Το μεγαλύτερο ατού του Μητσοτάκη παραμένει η προηγούμενη τετραετία του Τσίπρα, που και μόνο η ανάμνησή της σε κάνει να βλέπεις τον Αδώνι σαν Αντενάουερ, αλλά αν συνεχίσει έτσι, το μόνο που θα καταφέρει είναι η άνοδος του ΚΙΝΑΛ, και το μεγαλύτερο επίτευγμα του πρωθυπουργού θα είναι ότι ανέστησε έναν πεθαμένο.

• Πάντως αυτό που εγώ έχω καταλάβει είναι ότι όταν δεν βρέχει, δεν χιονίζει, δεν κάνει ζέστη, δεν κάνει σεισμό, δεν έχει πυρκαγιές, δεν πρέπει να νοικιάσεις σπίτι, δεν είσαι άνεργος, δεν χρειάζεσαι νοσοκομείο, η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα για να ζεις.

Guest Editors
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Guest Editors / Αμβλώσεις και Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Μια πολιτική απόφαση σε ένα ηθικό-νομικό ζήτημα

Το θέμα δεν είναι βέβαια μόνο νομικό. Είναι προεχόντως ζήτημα υπεύθυνης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, άρσης των κοινωνικών προκαταλήψεων και ενίσχυσης των κοινωνικών δομών.
ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
Ωριμότητα και νίκες στην τεχνολογική καινοτομία

Guest Editors / Ωριμότητα και νίκες στην τεχνολογική καινοτομία

Προϋπόθεση για γρήγορα αποτελέσματα από την αξιοποίηση της έρευνας είναι ο εντοπισμός των ώριμων τεχνολογιών μέσα από τη διαδικασία της πλήρους χαρτογράφησης των ερευνητικών αποτελεσμάτων που παράγονται στα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα και τα ερευνητικά κέντρα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ
Τα γλυπτά της Ακρόπολης των Αθηνών: Μια εναλλακτική προσέγγιση στο ζήτημα

Guest Editors / Τα γλυπτά της Ακρόπολης: Μια εναλλακτική προσέγγιση στο ζήτημα

Μια ορθολογική αντιμετώπιση του θέματος της επιστροφής των γλυπτών της Ακρόπολης θα μπορούσε να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ανεκτίμητη προσφορά στην προώθηση πανανθρώπινων αξιών.
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ
Πολυτεχνείο και Μεταπολίτευση: τόσο κοντά, τόσο μακριά

Guest Editors / Πολυτεχνείο και Μεταπολίτευση: τόσο κοντά, τόσο μακριά

Η περίοδος 1974-1981 ήταν γεμάτη στοιχήματα που αφορούσαν την περαιτέρω πορεία της χώρας, την οικονομική ανάπτυξη, τον εκδημοκρατισμό, τη σχέση με την Ευρώπη. Αυτά τα στοιχήματα αναμετρήθηκαν με τις προσδοκίες χιλιάδων ανθρώπων.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ