Netflix Party: Ένας τρόπος να βλέπουμε ταινίες μαζί στην εποχή της «κοινωνικής απόστασης»

Netflix Party: Ένας τρόπος να βλέπουμε ταινίες μαζί στην εποχή της «κοινωνικής απόστασης» Facebook Twitter
Η επέκταση συγχρονίζει τη ροή στα βίντεο που παρακολουθεί η ομάδα και έχει προσφέρει δυνατότητα για pause και έναρξη σε όλους.
0

Netflix Party ονομάζεται μια δωρεάν επέκταση του Google Chrome που επιτρέπει σε πολλούς χρήστες μαζί να παρακολουθούν την ίδια ταινία και να σχολιάζουν ταυτόχρονα. Σε συνθήκες αυτοπεριορισμού και «κοινωνικής απόστασης» ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος να το διασκεδάσουμε λίγο, κρατώντας επαφή με τους αγαπημένους μας.


Η διαδικασία είναι αυτή: γκουγκλάρεις και κάνεις add την επέκταση από το Chrome web store. Στη συνέχεια επιλέγεις ένα βίντεο στο Netflix και κάνεις κλικ στο εικονίδιο «NP» που έχει προστεθεί στη μπάρα εργαλείων. Επιλέγοντας «Start Party» μοιράζεσαι με όποιους φίλους σου θέλεις το URL-πρόσκληση. Οι φίλοι σου απλά κλικάρουν το URL και είναι μέσα.

Netflix Party: Ένας τρόπος να βλέπουμε ταινίες μαζί στην εποχή της «κοινωνικής απόστασης» Facebook Twitter
Η επέκταση του Google Chrome επιτρέπει σε πολλούς χρήστες μαζί να παρακολουθούν την ίδια ταινία και να σχολιάζουν ταυτόχρονα.


Η ταινία/σειρά κ.τ.λ. θα παίζει στο μεγαλύτερο μέρος της οθόνης όλων ενώ το chat room θα εμφανιστεί στη δεξιά πλευρά. Εκεί μπορούν όλοι να σχολιάζουν αυτό που βλέπουν, να φλερτάρουν ή να πιάνουν κουβέντα για κάτι εντελώς άσχετο αν η ταινία που διάλεξαν αποδειχθεί χάλια.


Η επέκταση συγχρονίζει τη ροή στα βίντεο που παρακολουθεί η ομάδα και eεπιτρέπει σε όλους να κάνουν pause και play.

Με πληροφορίες από New York Post

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.